gucerege Megapat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 376 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #1 Merhaba, Bilgisayarı fişten çekmiştim bir süre kullanmadım ama açtığımda çalışma zamanının böyle gözükmesi normal mi? Bilgisayarda 1tane M.2 2 tane normal SSD var. Bu ayarı kapatmak bilgisayar performansı açısından mantıklı mı? Dosya Ekleri 1712675188163.png 4,3 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba, Bilgisayarı fişten çekmiştim bir süre kullanmadım ama açtığımda çalışma zamanının böyle gözükmesi normal mi? Bilgisayarda 1tane M.2 2 tane normal SSD var. Bu ayarı kapatmak bilgisayar performansı açısından mantıklı mı?
558417 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 244 Çözümler 4 9 Nisan 2024 #2 Evet, gayet normaldir. Siz bilgisayarınızı kapattığınızda tam olarak kapanmaz. İsterseniz kapattıktan sonra fişi çekin tekrar açın görürsünüz.
Evet, gayet normaldir. Siz bilgisayarınızı kapattığınızda tam olarak kapanmaz. İsterseniz kapattıktan sonra fişi çekin tekrar açın görürsünüz.
gucerege Megapat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 376 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #3 558417 dedi: Evet, gayet normaldir. Siz bilgisayarınızı kapattığınızda tam olarak kapanmaz. İsterseniz kapattıktan sonra fişi çekin tekrar açın görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Bu ayarın kapatılması mantıklı mı?
558417 dedi: Evet, gayet normaldir. Siz bilgisayarınızı kapattığınızda tam olarak kapanmaz. İsterseniz kapattıktan sonra fişi çekin tekrar açın görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Bu ayarın kapatılması mantıklı mı?
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.174 Çözümler 20 9 Nisan 2024 #4 gucerege dedi: Bu ayarın kapatılması mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Evet ayarlardan "hızlı başlatmayı" kapatabilirsiniz, sistemde SSD olduğu için bir sorun olmayacaktır.
gucerege dedi: Bu ayarın kapatılması mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Evet ayarlardan "hızlı başlatmayı" kapatabilirsiniz, sistemde SSD olduğu için bir sorun olmayacaktır.