Bilgisayarım hafif yükteyken YouTube'da takılmak gibi sanki ağır yüke maruz kalmışçasına fanı en yüksek güçte çalışıyor ve uygulamalar kasıyor. Oyunları açtığımda da olması gerekenden düşük FPS'ler alıyorum. Yük bindiren bir program mı çalışıyor diye kontrol etmek için Görev Yöneticisi'ni açtığımda her şey normale dönüyor. Kasma sorunu çözülüyor. Fan sesi normale dönüyor. Oyunlarımın FPS değerleri normale dönüyor.
Tesadüfen fark etmiş olsam da artık %100 işe yarayan ilginç bir çözüm yöntemi edinmiş oldum.
Bilgisayarı her açtığımda Görev Yöneticisini açıyorum ve altta açık duruyor. Bilgisayarı öyle kullanıyorum. Eğer açmadan kullanırsam sorun aynen tekrarlıyor. Bu durum bana Rutherford'un levha deneyini hatırlatıyor. Durum aynen oradaki gibi eğer gözlemlenmiyorsa kontrolden çıkıyor. Gözlemlenirken ise normale dönüyor
sebebi ne olabilir?
Tesadüfen fark etmiş olsam da artık %100 işe yarayan ilginç bir çözüm yöntemi edinmiş oldum.
Bilgisayarı her açtığımda Görev Yöneticisini açıyorum ve altta açık duruyor. Bilgisayarı öyle kullanıyorum. Eğer açmadan kullanırsam sorun aynen tekrarlıyor. Bu durum bana Rutherford'un levha deneyini hatırlatıyor. Durum aynen oradaki gibi eğer gözlemlenmiyorsa kontrolden çıkıyor. Gözlemlenirken ise normale dönüyor
Son düzenleme: