Nacrez Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 138 Çözümler 2 Yer Kırşehir 20 Ağustos 2024 #1 Görev Yöneticisi'ni açtığımda kasıyor.
Çözüm Nacrez 20 Ağustos 2024 denodeno146 dedi: Bana da oluyor o sırada çok RAM harcayan bir şey açıksa oluyor. Genişletmek için tıkla... Neredeyse hiçbir şey açık değil. Not: Discord açık değil ve gösteriyor. Ve ayrıca Alt+Tab atınca böyle oluyor. Çözüm: Bilgisayarı yeniden başlatmak.
denodeno146 dedi: Bana da oluyor o sırada çok RAM harcayan bir şey açıksa oluyor. Genişletmek için tıkla... Neredeyse hiçbir şey açık değil. Not: Discord açık değil ve gösteriyor. Ve ayrıca Alt+Tab atınca böyle oluyor. Çözüm: Bilgisayarı yeniden başlatmak.
denodeno146 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #2 Bana da oluyor o sırada çok RAM harcayan bir şey açıksa oluyor Artı 0 Eksi
KS KS Nacrez Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 138 Çözümler 2 Yer Kırşehir 20 Ağustos 2024 #3 denodeno146 dedi: Bana da oluyor o sırada çok RAM harcayan bir şey açıksa oluyor. Genişletmek için tıkla... Neredeyse hiçbir şey açık değil. Not: Discord açık değil ve gösteriyor. Ve ayrıca Alt+Tab atınca böyle oluyor. Çözüm: Bilgisayarı yeniden başlatmak. Son düzenleme: 21 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
denodeno146 dedi: Bana da oluyor o sırada çok RAM harcayan bir şey açıksa oluyor. Genişletmek için tıkla... Neredeyse hiçbir şey açık değil. Not: Discord açık değil ve gösteriyor. Ve ayrıca Alt+Tab atınca böyle oluyor. Çözüm: Bilgisayarı yeniden başlatmak.