LFS oyununa yama indiriyordum. "Oto Kurulum"u açtıktan sonra görev yöneticisinde "QtMiner" adında bir şey açıldı. Görevi sonlandırdıktan 2 dakika sonra geri açılıyor. Virüs programı onu görmüyor. Dosya konumuna gidip oradaki klasör'ün içindeki 2 DLL dosyasını da sildim hala açılıyor. Bir de az önce şunu fark ettim arka tarafta çok fazla konsol görevi açık normal mi?
Geçici bir bug da olabilir. Reset atmayı denediniz mi bilgisayara? Dostum bazı programlarda laf olsun torba dolsun niyeti ile virüs bulabiliyor. Buna örnek gösterecek olursak, ekran kartı driver'ının son sürümünü kendi sitesinden indirmeme rağmen bazı driver güncelleme programları güncel değil olarak gösterebiliyor. Programlara da çok fazla güvenmeyeceksin.
Bari yalan söylemeyin. Kaspersky'a ait birşey yok. Kaspersky olsa şimdiye zaten bu durumu yaşamazdın.
İmzamdan KIS 2016 indir güncelle fullscan yap. Sistemde virüs var.
Ne yalanı arkadaşım? Kaspersky'yi ben 1 aydır kullanıyordum. Bugün içerisinde 4 defa tam tarama yaptım hepsinde temiz gösterdi. AVG'yi kurdum taramayı açtığım anda o "QtMiner" ın dosya konumunda bir şey buldu ve sildi şu anda o sorundan ve diğerlerinden kurtuldum. Ama AVG'den önce ben o dosya konumundaki klasörü sildim bilmeden. Meğer komut dosyasıymış şimdi internetim kopuyor ve şu hatayı alıyorum:
Ne yalanı arkadaşım? Kaspersky'yi ben 1 aydır kullanıyordum. Bugün içerisinde 4 defa tam tarama yaptım hepsinde temiz gösterdi. AVG'yi kurdum taramayı açtığım anda o "QtMiner" ın dosya konumunda bir şey buldu ve sildi şu anda o sorundan ve diğerlerinden kurtuldum. Ama AVG'den önce ben o dosya konumundaki klasörü sildim bilmeden. Meğer komut dosyasıymış şimdi internetim kopuyor ve şu hatayı alıyorum: