Görev Yöneticisi "Console Window Host" - "Windows Command Processor" - "QtMiner" Çalışma Sorunu

Kaypersky, Norton, Malwarebytes bütün antivirus programlarında geniş taramadır, kök taramasıdır hepsini tarattım virüsü bulamadı. En sonunda IObit ile dosyayı sildim ve kurtuldum. Sonra da windows script host hatasını aldım. Çözüm format mıdır ? Antivirus programları hikaye, hepsi aynı. KIS deyip duran arkadaşım başka çözüm önerin var mıdır ? Belli ki başına gelmemiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyorum anlamıyor ki ben virüsü hiç silemedim üstüne birde masaüstü görev çubuğu falan kayboldu. Explorer.exe çalışıyor gözüküyor ama ortada bir şey yok klavyeden windows tuşuyla bile başlat menüsünü açamıyorum.

Bunu diyen arkadaşım ilk olarak kimle konuştuğunu öğrenin sonra mesaj yazarsanız daha yararınıza olur.

Zararlı bulaştıktan sonra kurup niye birşey bulamıyor demeyin. AV'ler devamlı koruma içindir. Hala aynı sorunu yaşayan varsa imzamdan sistem tarama 1 ve 2 sonuçlarını paylaşın.

Benim masaüstü yok oldu peki onu nasıl geri getirebilirim dediğim gibi explorer.exe çalıştıramıyorum çalışır gibi gözüküyor ama ortada bişe yok. Pencereleri açmakta programları kullanmakta zorluk çekiyorum bunu çözebilirmiyiz?

Bilgisayarıma virus Norton yüklü iken girdi yani ben AV kullanmayan biri değilim girdikten sonra bişey yapamıcaksa ne anlamı kalır programdan bekletim kalmadı

Bilgisayarıma virus Norton yüklü iken girdi yani ben AV kullanmayan biri değilim, girdikten sonra bir şey yapamayacaksa ne anlamı kalır. Programdan bekletim kalmadı
Norton pişmanlıktır. Kullanma. Test için bilerek virus indirdim, taratıyorum taratıyorum göstermiyor virus diye. MalwareByte kullan.

@Murat5038 biraz egonu kısarsan daha yardımcı olabilirsin.

Sisteminde zararlı olmadığından bulamadı. Bilmediğin her uygulamayı yüklemeyeceksin, yazılım kurarken next next demeyeceksin.

Norton veritabanlı zarar tespitinden uzun zamandır vazgeçti. Databasesi en geniş antivirus yazılımıdır. Bu yüzden sezgisel olarak tespit eder. Sonradan indirdiğiniz virus arşivini taratarak bulamaz. Zararlı sisteme bulaşmadan sisteme kurulmalı, ardından bir zararlı tanınmaz dahi olsa sezgisel olarak tespit edebilmekte.

Norton ve Kaspersky neden bulmadı demeyin, çünkü dosya zararlı değil. Dosyayı sileyim diye kendi sistemine zarar vermişsin.

Bilgisayarıma virus Norton yüklü iken girdi yani ben AV kullanmayan biri değilim girdikten sonra birşey yapamıyacaksa ne anlamı kalır programdan beklentim kalmadı
Her zararlıda tam koruma sağlayacak diye bir kaide yok. Eğer genel olarak bulmadığını düşünüyorsan zararlı bulaşmadan AV'ni değiştirirsin.

@Murat5038 biraz egonu kısarsan daha yardımcı olabilirsin.
@Silinen üye Sizde ego ile bilginin ayrımını yapabilirseniz konuyu daha doğru okuyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…