frknayddn0 Femtopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #1 Görev yöneticisinde bazı gerekli işlemlerde işlem tamamlanamadı hatası alıyorum örneğin öncelik atama. Windows 10 kullanıyorum. Windows 7'de tüm kullanıcılara ilişkin işlemleri göster(görev yöneticisi'nde) basarak bu sorundan kurtuluyorduk.
Görev yöneticisinde bazı gerekli işlemlerde işlem tamamlanamadı hatası alıyorum örneğin öncelik atama. Windows 10 kullanıyorum. Windows 7'de tüm kullanıcılara ilişkin işlemleri göster(görev yöneticisi'nde) basarak bu sorundan kurtuluyorduk.
RoCoKo Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 564 Çözümler 19 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Her Türlü İş Yapılır 24 Ekim 2020 #2 SFC /SCANNOW komudunu deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS frknayddn0 Femtopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #3 RoCoKo dedi: SFC /SCANNOW komudunu deneyin. Genişletmek için tıkla... sfc yardımcı programını kullanmak için bir konsol oturumu çalıştıran bir yönetici olmalısınız hatası aldım Artı 0 Eksi
RoCoKo dedi: SFC /SCANNOW komudunu deneyin. Genişletmek için tıkla... sfc yardımcı programını kullanmak için bir konsol oturumu çalıştıran bir yönetici olmalısınız hatası aldım