Çözüldü Görev Yöneticisi / Kayıt Defteri engellendi, gpedit.msc açılmıyor. - klasör adı.exe

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 3.200
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
65
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Başlıkta da belirttiğim gibi Görev Yöneticisi ve Kayıt Defteri engellendi, gpedit.msc'yi açamıyorum. Tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor. Sizce ne yapmam gerekli? Başka bir gpedit.msc dosyası bulmak istiyorum ama güvenemiyorum da. Acaba Win7 Ultimate 64bit kullanan varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler.

Ayrıca herhangi bir klasöre girdiğimde içinde o klasörün isminde bir .exe dosyası oluyor. Açıyorum hiç birşey olmuyor. Siliyorum 2 dakika sonra geri geliyor. Bu neden olabilir?

Son düzenleme:
Kardeşim aynı sorun bendede var ComboFix i yükledim hala aynı. en kısa zamanda yardımcı olursanız çok sevinirim çok büyük bi dert oldu bana çıldırmak üzereyim

Kardeşim aynı sorun bendede var ComboFix i yükledim hala aynı. en kısa zamanda yardımcı olursanız çok sevinirim çok büyük bi dert oldu bana çıldırmak üzereyim
Böyle bir durumda şahsen ben hiçbir zaman virüs programıyla düzeltmeye çalışmak istemem çünkü virüsten kaynaklı bir durum. Virüs işletim sisteminin dosyalarına karıştığı için genellikle işletim sisteminin dosyalarını silmek zorunda kalıyorsunuz ve sistemi her açtığınızda ya hata alırsınız ya da açamazsınız sistemi. Benden size tavsiye dosyalarınızı yedekleyin, ardından tamamen taratın bilgisayarınızı, virüs olarak ne varsa silin ve Windows 8.1'e veya başka bir işletim sistemi varsa aklınızda ona geçin tekrardan. Kısacası virüsten arındırdıktan sonra format atın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı