Çelebi Hectopat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2016 #1 Başlıkta belirttiğim gibi Görev yöneticisi performans bilgilerini göremiyorum. Bellek sorunu form foktörü, kullanılan yuvalar, hız, donanıma ayrılan o bilgileri nasıl görebilirim recep baltaş abi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2016
Başlıkta belirttiğim gibi Görev yöneticisi performans bilgilerini göremiyorum. Bellek sorunu form foktörü, kullanılan yuvalar, hız, donanıma ayrılan o bilgileri nasıl görebilirim recep baltaş abi?
PHAEDRU5 Hectopat Katılım 18 Nisan 2016 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2016 #2 ss atsana ve sana sadece recep beymi yardımcı olsun ?
İ İnanç Can Develii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 1.117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2016 #3 @PHAEDRU5 Arkadaş Recep beyden yardım istemiş. Bizden değil. Onun ile vakit harcamamıza gerek yok. Başka yardım bekleyen insanlar var.
@PHAEDRU5 Arkadaş Recep beyden yardım istemiş. Bizden değil. Onun ile vakit harcamamıza gerek yok. Başka yardım bekleyen insanlar var.
R Razalas Hectopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2016 #4 Aida64 programı ile istediğin bilgilere ulaşabilirsin.