Görev Yöneticisi üzerindeki "CTF Yükleyici" işlemciyi gereksiz yere çalıştırıyor

AliKilicc

Picopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Gigabyte Windforce OC RTX 4060
Anakart
Gigabyte H-610
İşlemci
İ3-13100F
Merhaba, işlemci fanımın sesli çalıştığını farkettim ve görev yöneticisine girdim. Görev yöneticisi üzerinde görmüş olduğum:

1729631646906.png

İşlemcimi çalıştırıyordu. Tam olarak yüzde kaç oranda çalıştırdığını hatırlamıyorum. Görevi sonlandır dedim her şey normale döndü. Neden kaynaklı bu sorun? Neden CTF Yükleyici işlemcimi yoruyordu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, işlemci fanımın sesli çalıştığını fark ettim ve görev yöneticisine girdim. Görev Yöneticisi üzerinde görmüş olduğum:

Eki Görüntüle 2335545

İşlemcimi çalıştırıyordu. Tam olarak yüzde kaç oranda çalıştırdığını hatırlamıyorum. Görevi sonlandır dedim her şey normale döndü. Neden kaynaklı bu sorun? Neden ctf yükleyici işlemcimi yoruyordu?

Ctf yükleyici'nin işlemciyi aşırı kullanması genellikle sistem hataları, uyumsuz yazılımlar veya virüslerden kaynaklanabilir. Arka planda gereksiz kaynak tüketebilir. Görevi sonlandırmak anlık bir çözüm sağlasa da, sorunun kök nedenini araştırmak ve güncellemeleri yapmak daha sağlıklı bir yaklaşım olacaktır hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı