P ProgamerTR Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #11 Erdem Çolakoğlu dedi: Daha önce taratmadınız mı? Musallat.exe virüsü bulaşmış ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Hızlı tarama yaptım. Tam tarama yapıyorum ama bayağı uzun sürecek sanırım.
Erdem Çolakoğlu dedi: Daha önce taratmadınız mı? Musallat.exe virüsü bulaşmış ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Hızlı tarama yaptım. Tam tarama yapıyorum ama bayağı uzun sürecek sanırım.
Tolgayil Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 9 1 Haziran 2020 #12 Eğer Norton virüsü engeliyor ise, Norton güvenlik duvarı ayarlarından regedit ve diğer uygulama engellerini kaldırabilirsin
Eğer Norton virüsü engeliyor ise, Norton güvenlik duvarı ayarlarından regedit ve diğer uygulama engellerini kaldırabilirsin
P ProgamerTR Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #13 Hepinize ilginiz için teşekkür ederim sorunu çözdüm,Bu arada Norton ve Kaspersky arasında kalan varsa oyum Kaspersky den yana virüs koruması açık olduğu halde web'ten vürüs kapıyorum, ilginç doğrusu.
Hepinize ilginiz için teşekkür ederim sorunu çözdüm,Bu arada Norton ve Kaspersky arasında kalan varsa oyum Kaspersky den yana virüs koruması açık olduğu halde web'ten vürüs kapıyorum, ilginç doğrusu.