I islambilgin Centipat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #1 Spotify, Skype ve Görev yöneticisi açılmıyor.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 12 Mayıs 2021 #2 Hocam en son ne indirdiniz zararlı bulaşmış muhtemelen. Artı 0 Eksi
HaErSwEcK Kilopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 217 Çözümler 1 12 Mayıs 2021 #3 Virüs bulaşmış olma ihtimali bir hayli yüksek gibi görünüyor en iyisi güvenilir bir antivirüs programıyla bilgisayarınıza tam tarama yaptırın. Artı 0 Eksi
Virüs bulaşmış olma ihtimali bir hayli yüksek gibi görünüyor en iyisi güvenilir bir antivirüs programıyla bilgisayarınıza tam tarama yaptırın.
guneralp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 12 Mayıs 2021 #4 islambilgin dedi: Spotify, Skype ve Görev yöneticisi açılmıyor. Eki Görüntüle 1019642 Genişletmek için tıkla... Tahminimce sistemdeki bazı dosyalar hasar görmüş. Uygulayabilecekleriniz, 1- CMD üzerinden sfc /scannow komutunu çalıştırmak. 2- chkdsk /f komutunu çalıştırmak. 3- Temiz kurulum uygulamak. 4- Detaylı bir virüs taraması yapmak. Artı 0 Eksi
islambilgin dedi: Spotify, Skype ve Görev yöneticisi açılmıyor. Eki Görüntüle 1019642 Genişletmek için tıkla... Tahminimce sistemdeki bazı dosyalar hasar görmüş. Uygulayabilecekleriniz, 1- CMD üzerinden sfc /scannow komutunu çalıştırmak. 2- chkdsk /f komutunu çalıştırmak. 3- Temiz kurulum uygulamak. 4- Detaylı bir virüs taraması yapmak.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 12 Mayıs 2021 #5 guneralp dedi: Tahminimce sistemdeki bazı dosyalar hasar görmüş. Uygulayabilecekleriniz, 1- CMD üzerinden SFC /scannow komutunu çalıştırmak. 2- chkdsk /f komutunu çalıştırmak. 3- temiz kurulum uygulamak. 4- detaylı bir virüs taraması yapmak. Genişletmek için tıkla... Denemekte fayda var ama sistem dosyalarının zarar göreceğini sanmam çünkü "izinleriniz olmayabilir" diyor. Artı 0 Eksi
guneralp dedi: Tahminimce sistemdeki bazı dosyalar hasar görmüş. Uygulayabilecekleriniz, 1- CMD üzerinden SFC /scannow komutunu çalıştırmak. 2- chkdsk /f komutunu çalıştırmak. 3- temiz kurulum uygulamak. 4- detaylı bir virüs taraması yapmak. Genişletmek için tıkla... Denemekte fayda var ama sistem dosyalarının zarar göreceğini sanmam çünkü "izinleriniz olmayabilir" diyor.
guneralp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 12 Mayıs 2021 #6 xDarkLyne dedi: Denemekte fayda var ama sistem dosyalarının zarar göreceğini sanmam çünkü "izinleriniz olmayabilir" diyor. Genişletmek için tıkla... Hesap izinleri kontrol edilebilir ama onlardan olduğunu da sanmıyorum. Artı 0 Eksi
xDarkLyne dedi: Denemekte fayda var ama sistem dosyalarının zarar göreceğini sanmam çünkü "izinleriniz olmayabilir" diyor. Genişletmek için tıkla... Hesap izinleri kontrol edilebilir ama onlardan olduğunu da sanmıyorum.
Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #7 Malwarebytes ile tarama yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS I islambilgin Centipat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #8 HaErSwEcK dedi: Virüs bulaşmış olma ihtimali bir hayli yüksek gibi görünüyor en iyisi güvenilir bir antivirüs programıyla bilgisayarınıza tam tarama yaptırın. Genişletmek için tıkla... kardeş ben tüm vürüs programlarını indiriyom kurmaya çalışıyom kurmuyor napacam Artı 0 Eksi
HaErSwEcK dedi: Virüs bulaşmış olma ihtimali bir hayli yüksek gibi görünüyor en iyisi güvenilir bir antivirüs programıyla bilgisayarınıza tam tarama yaptırın. Genişletmek için tıkla... kardeş ben tüm vürüs programlarını indiriyom kurmaya çalışıyom kurmuyor napacam
Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 12 Mayıs 2021 #9 islambilgin dedi: kardeş ben tüm vürüs programlarını indiriyom kurmaya çalışıyom kurmuyor napacam Genişletmek için tıkla... Kurmuyor derken, yine izniniz yok mu diyor? Ve birde yazım kurallarına dikkat edin. Artı 0 Eksi
islambilgin dedi: kardeş ben tüm vürüs programlarını indiriyom kurmaya çalışıyom kurmuyor napacam Genişletmek için tıkla... Kurmuyor derken, yine izniniz yok mu diyor? Ve birde yazım kurallarına dikkat edin.
KS KS I islambilgin Centipat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #10 yYusuffs dedi: Kurmuyor derken, yine izniniz yok mu diyor? Ve birde yazım kurallarına dikkat edin. Genişletmek için tıkla... yok yani bildiğin açmıyor islambilgin dedi: Spotify, Skype ve Görev yöneticisi açılmıyor. Eki Görüntüle 1019642 Genişletmek için tıkla... vürüs programı indirdim ama kurmayı denedim kurmuyor Son düzenleme: 14 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
yYusuffs dedi: Kurmuyor derken, yine izniniz yok mu diyor? Ve birde yazım kurallarına dikkat edin. Genişletmek için tıkla... yok yani bildiğin açmıyor islambilgin dedi: Spotify, Skype ve Görev yöneticisi açılmıyor. Eki Görüntüle 1019642 Genişletmek için tıkla... vürüs programı indirdim ama kurmayı denedim kurmuyor