I islambilgin Centipat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #1 Spotify, Skype ve Görev yöneticisi açılmıyor.
I impsonat Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #11 guneralp dedi: Tahminimce sistemdeki bazı dosyalar hasar görmüş. Uygulayabilecekleriniz, 1- CMD üzerinden sfc /scannow komutunu çalıştırmak. 2- chkdsk /f komutunu çalıştırmak. 3- Temiz kurulum uygulamak. 4- Detaylı bir virüs taraması yapmak. Genişletmek için tıkla... Bende de var bu izinleri değiştirmeye yarayan yeri de açmaya çalıştım ama o da açılmıyor lütfen yardım edin Artı 0 Eksi
guneralp dedi: Tahminimce sistemdeki bazı dosyalar hasar görmüş. Uygulayabilecekleriniz, 1- CMD üzerinden sfc /scannow komutunu çalıştırmak. 2- chkdsk /f komutunu çalıştırmak. 3- Temiz kurulum uygulamak. 4- Detaylı bir virüs taraması yapmak. Genişletmek için tıkla... Bende de var bu izinleri değiştirmeye yarayan yeri de açmaya çalıştım ama o da açılmıyor lütfen yardım edin