E Eker99 Hectopat Katılım 16 Eylül 2014 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2014 #1 Görev Yöneticisi Yöneticiniz Tarafından Devre Dışı Bırakıldı hatasını alıyorum bu hatayı nasıl çözebilirim ? Windows 8.1 kullanıyorum.
Görev Yöneticisi Yöneticiniz Tarafından Devre Dışı Bırakıldı hatasını alıyorum bu hatayı nasıl çözebilirim ? Windows 8.1 kullanıyorum.
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2014 #2 Bana virüs var gibi geldi.
E Eker99 Hectopat Katılım 16 Eylül 2014 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2014 #3 Tuna Yücer dedi: Bana virüs var gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Bir sistemi tarayayım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Eylül 2014 #4 Kaspersky Antivirüs ile tarayın hiçbir antivirüs kullanmıyorsan. Ek olarak malwarebyte ile tarat ve bulunanları sil. Kesinlikle virüsten.
Kaspersky Antivirüs ile tarayın hiçbir antivirüs kullanmıyorsan. Ek olarak malwarebyte ile tarat ve bulunanları sil. Kesinlikle virüsten.
Alper Kurt Hectopat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #5 Beyler İlk Başta.Çalıştır/gpetit.msc Sonra Çıkan Yerde Yönetim Şablonları Sonra Sistem CTRL+ALT+DEL Seçenekleri Görev Yöneticisi İyi Dinle Önemli Etkin Sonrada Yapılandırılmadı Yapın Tamam Diyip Kapatın Sorun Çözüldü +1 +1 +1
Beyler İlk Başta.Çalıştır/gpetit.msc Sonra Çıkan Yerde Yönetim Şablonları Sonra Sistem CTRL+ALT+DEL Seçenekleri Görev Yöneticisi İyi Dinle Önemli Etkin Sonrada Yapılandırılmadı Yapın Tamam Diyip Kapatın Sorun Çözüldü +1 +1 +1