"Görev Yöneticisi Yöneticiniz Tarafından Devre Dışı Bırakıldı" Hatası

sulalpaha

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Windows 10 kullanıyorum. Yaklaşık 4 ay önce arkadaşım bana bir virüs gönderdi, ben bunu açtım güvenerek. Fakat bunun keylogger olduğunu biraz geç anladım. Sanırım bu virüs benim görev yöneticimi devre dışı bırakıyor. İnternetten 2 aydır araştırıyorum fakat hiçbiri işe yaramadı. Hiçbir şekilde görev yöneticisini açamıyorum. Lütfen yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• dytdb.jpg.png
    6,4 KB · Görüntüleme: 260
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System] "DisableTaskMgr"=dword:00000000 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System] "DisableTaskMgr"=dword:00000000 "**del.DisableTaskMgr"=" " [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\policies\system\] "DisableTaskMgr"=dword:00000000 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] "DisableCAD"=dword:00000000
Bu kodu bir not defterine kopyalayın ve uzantısını .reg olarak değiştirin. Sonra bu dosyayı çalıştırın. Ve sorun çözüldü.

Öncelikle başlat menüsüne gelip çalıştıra basın. Bu kodu yazın REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f

Sonra üstte çalıştır menüsünü açmak için verdiğim kodu metin belgesine yapıştırıp belge uzantısını .reg olarak değiştirin ve sorun çözülsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…