hyalcinarikan Megapat Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #1 Görev yöneticisini açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum ve güç seçenekleri de devre dışı bırakılmış.
Görev yöneticisini açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum ve güç seçenekleri de devre dışı bırakılmış.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 25 Mayıs 2020 #2 Virüs bulaşmış olabilir. Lütfen tarama yapınız.
Recep b. reisin yancısı Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1 25 Mayıs 2020 #3 Windows’un korsan mı?
K Kak Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 281 Çözümler 3 25 Mayıs 2020 #4 Virüs taraması yap. Kendi kendine nasıl olmuş? Burda da birçok çözüm var: görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı hatası alıyorum nasıl düzelir ? görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı hatası alıyorum nasıl düzeltilir ? çalıştıra regedit yazınca görev yöneticisini açınca böyle bir hata geliyor. ......................... answers.microsoft.com Eski forum konularında da çözümler var. Ben Askadmin programı üzerinden halletmiştim.
Virüs taraması yap. Kendi kendine nasıl olmuş? Burda da birçok çözüm var: görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı hatası alıyorum nasıl düzelir ? görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı hatası alıyorum nasıl düzeltilir ? çalıştıra regedit yazınca görev yöneticisini açınca böyle bir hata geliyor. ......................... answers.microsoft.com Eski forum konularında da çözümler var. Ben Askadmin programı üzerinden halletmiştim.
hyalcinarikan Megapat Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #5 IDenizI dedi: Virüs bulaşmış olabilir. Lütfen tarama yapınız. Genişletmek için tıkla... Şu anda kaspersky indiriyorum. Yeterli olur mu acaba ?
IDenizI dedi: Virüs bulaşmış olabilir. Lütfen tarama yapınız. Genişletmek için tıkla... Şu anda kaspersky indiriyorum. Yeterli olur mu acaba ?
K Kak Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 281 Çözümler 3 25 Mayıs 2020 #6 hyalcinarikan dedi: Şu anda kaspersky indiriyorum. Yeterli olur mu acaba ? Genişletmek için tıkla... Olur. Defender yok mu PC'de.
hyalcinarikan dedi: Şu anda kaspersky indiriyorum. Yeterli olur mu acaba ? Genişletmek için tıkla... Olur. Defender yok mu PC'de.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 25 Mayıs 2020 #7 hyalcinarikan dedi: Şu anda kaspersky indiriyorum. Yeterli olur mu acaba ? Genişletmek için tıkla... Kaspersky bilinir ve güçlü bir anti-virüs programıdır. Yeterli olabilir.
hyalcinarikan dedi: Şu anda kaspersky indiriyorum. Yeterli olur mu acaba ? Genişletmek için tıkla... Kaspersky bilinir ve güçlü bir anti-virüs programıdır. Yeterli olabilir.
hyalcinarikan Megapat Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #8 Kak dedi: Olur. Defender yok mu PC'de. Genişletmek için tıkla... defenderla taradım ama bir şey bulamadı
Kak dedi: Olur. Defender yok mu PC'de. Genişletmek için tıkla... defenderla taradım ama bir şey bulamadı
K Kak Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 281 Çözümler 3 25 Mayıs 2020 #9 hyalcinarikan dedi: Defender'la taradım ama bir şey bulamadı Genişletmek için tıkla... Tamam, bir de Kaspersky'la yaparsın artık.
hyalcinarikan dedi: Defender'la taradım ama bir şey bulamadı Genişletmek için tıkla... Tamam, bir de Kaspersky'la yaparsın artık.
hyalcinarikan Megapat Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #10 IDenizI dedi: Kaspersky bilinir ve güçlü bir anti-virüs programıdır. Yeterli olabilir. Genişletmek için tıkla... Kaspersky’la hem hızlı hem de tam tarama yaptım yine de problem çözülmedi. Ne yapmamı önerirsiniz
IDenizI dedi: Kaspersky bilinir ve güçlü bir anti-virüs programıdır. Yeterli olabilir. Genişletmek için tıkla... Kaspersky’la hem hızlı hem de tam tarama yaptım yine de problem çözülmedi. Ne yapmamı önerirsiniz