R Rpean Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 6 Haziran 2021 #1 Geçen gün Brave tarayıcısına geçtim. Ama bugün görev yöneticisine baktığımda 13 tane Brave olduğunu gördüm. Opera'da bu kadar yoktu neden böyle?
Geçen gün Brave tarayıcısına geçtim. Ama bugün görev yöneticisine baktığımda 13 tane Brave olduğunu gördüm. Opera'da bu kadar yoktu neden böyle?
2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 6 Haziran 2021 #2 Rpean dedi: Geçen gün Brave tarayıcısına geçtim. Ama bugün görev yöneticisine baktığımda 13 tane Brave olduğunu gördüm. Opera'da bu kadar yoktu neden böyle? Genişletmek için tıkla... Her tarayıcıda böyle sadece Brave'de toplanmıyor. Dikkatli bakarsan aşağıda bir sürü brave var.
Rpean dedi: Geçen gün Brave tarayıcısına geçtim. Ama bugün görev yöneticisine baktığımda 13 tane Brave olduğunu gördüm. Opera'da bu kadar yoktu neden böyle? Genişletmek için tıkla... Her tarayıcıda böyle sadece Brave'de toplanmıyor. Dikkatli bakarsan aşağıda bir sürü brave var.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 6 Haziran 2021 #3 13 tane değil, kullandığınız eklentiler vb. şeyler yapıyor onları. İstiyorsanız görev yöneticisi fotoğrafını atabilirsiniz.
13 tane değil, kullandığınız eklentiler vb. şeyler yapıyor onları. İstiyorsanız görev yöneticisi fotoğrafını atabilirsiniz.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #4 Kullandığınız eklentiler onlar. 13 tane açık olsa duramazsın
R Rpean Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 6 Haziran 2021 #5 277015 dedi: Her tarayıcıda böyle sadece Brave'de toplanmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun. InternetciMen dedi: 13 tane değil, kullandığınız eklentiler vb. şeyler yapıyor onları. İstiyorsanız görev yöneticisi fotoğrafını atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Atmak için 20 tane fotoğraf çekmem gerekir Hepsi farklı yerde biri aşağıda biri yukarıda. MükreminT dedi: Kullandığınız eklentiler onlar. 13 tane açık olsa duramazsın Genişletmek için tıkla... 3 Tane eklenti var. Birini silip deneyeyim.
277015 dedi: Her tarayıcıda böyle sadece Brave'de toplanmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun. InternetciMen dedi: 13 tane değil, kullandığınız eklentiler vb. şeyler yapıyor onları. İstiyorsanız görev yöneticisi fotoğrafını atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Atmak için 20 tane fotoğraf çekmem gerekir Hepsi farklı yerde biri aşağıda biri yukarıda. MükreminT dedi: Kullandığınız eklentiler onlar. 13 tane açık olsa duramazsın Genişletmek için tıkla... 3 Tane eklenti var. Birini silip deneyeyim.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 6 Haziran 2021 #6 Rpean dedi: Anladım sağ olun. Atmak için 20 tane fotoğraf çekmem gerekir hepsi farklı yerde biri aşağıda biri yukarıda. Genişletmek için tıkla... O zaman konu çözüldü, iyi günler hocam.
Rpean dedi: Anladım sağ olun. Atmak için 20 tane fotoğraf çekmem gerekir hepsi farklı yerde biri aşağıda biri yukarıda. Genişletmek için tıkla... O zaman konu çözüldü, iyi günler hocam.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.580 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 6 Haziran 2021 #7 Rpean dedi: Anladım sağ olun. Atmak için 20 tane fotoğraf çekmem gerekir Hepsi farklı yerde biri aşağıda biri yukarıda. 3 Tane eklenti var. Birini silip deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden bi' tanesini kapatın, eklentilerden biri kilitlenir.
Rpean dedi: Anladım sağ olun. Atmak için 20 tane fotoğraf çekmem gerekir Hepsi farklı yerde biri aşağıda biri yukarıda. 3 Tane eklenti var. Birini silip deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden bi' tanesini kapatın, eklentilerden biri kilitlenir.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 6 Haziran 2021 #8 Glade dedi: Görev yöneticisinden bi' tanesini kapatın, eklentilerden biri kilitlenir. Genişletmek için tıkla... Hepsi eklenti değil, mesela birisi video render yapan tarayıcı parçası.
Glade dedi: Görev yöneticisinden bi' tanesini kapatın, eklentilerden biri kilitlenir. Genişletmek için tıkla... Hepsi eklenti değil, mesela birisi video render yapan tarayıcı parçası.