Çözüldü Görev yöneticisinde 4 RAM slotu görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bestty

Megapat
Yer
Tardis
Daha fazla  
Üstünü çizdiğim yerde 2/4 yazıyor ama bilgisayarın arkasını açınca 2 slot olduğunu görüyorum. Bu doğru mu doğruysa diğerleri nerede? Lenovo Z50-70 laptop yükseltmek için değil sadece göremediğimden soruyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    38 KB · Görüntüleme: 266
Çözüm
Kullandığınız CPU 4 RAM slotu algılayabiliyor Dual Channel olarak ama fiziksel olarak kartta sadece 2 slot mevcut. Görev yöneticisinde bu yüzden boş gibi gösteriyor.
Merhaba, 4 slot olmayan bir model olduğuna emin misiniz ?

Benim bilgisayarımda da 4 slot var ve arka kapağı açınca 2 tanesi görünüyor çünkü diğer ikisi klavye altında bulunuyor. İlk 2 slot doluyken arka kapağı açtığınızda sanki bilgisayarda hiç RAM yokmuş gibi 2 slot boş idi. Ayrıca yine klavye altındakiler yan yana olmasına rağmen 1 ve 3 (Dual channel çalışabilmesi için) arkadakiler de yine 2-4 şeklinde bulunuyor.

Merhaba, 4 slot olmayan bir model olduğuna emin misiniz?

Benim bilgisayarımda da 4 slot var ve arka kapağı açınca 2 tanesi görünüyor çünkü diğer ikisi klavye altında bulunuyor. İlk 2 slot doluyken arka kapağı açtığınızda sanki bilgisayarda hiç RAM yokmuş gibi 2 slot boş idi. Ayrıca yine klavye altındakiler yan yana olmasına rağmen 1 ve 3 (Dual Channel çalışabilmesi için) arkadakiler de yine 2-4 şeklinde bulunuyor.

Klavyeyi açamıyorum maalesef. İnternette net bilgi yok ama 4 slotlu diyen de yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00