Görev yöneticisinde ALUC Service %94 işlemci kullanıyor

Arnostempest

Yoctopat
Daha fazla  
Görev yöneticisinde ALUC service diye bir uygulama gözüküyor ve %94 CPU kullanıyor. Bu uygulama nedir ve nasıl kaldırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınızda virüs var. GridinSoft Anti-Malware bu tür kötü amaçlı yazılımları kaldırabileceğini söylüyor, bu tarz antivirüs programlarını kullanarak kaldırabilirsiniz muhtemelen, iyi geceler...

Sağlam bir mining virüsü. İnternette birçok kaldırma yöntemi önerilmesine rağmen tamamen sistemden kurtulduğunun kanıtı olmayan bir virüs. İlk fırsatta temiz bir format atın mümkünse.

Hala sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar için hiç antivirüs programları ile hafızanızı ve zamanınızı harcamayın hepsi boş zaman kaybı önerim direk Windows tam bilgisayarınızı sıfırlayın önemli resim video vs şeyleri yedeklersiniz bende bu sorunu yaşıyordum PC'yi sıfırladım yemin ederim rahatladım kesinlikle sıfırlamanızı öneririm.

Hala sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar için hiç antivirüs programları ile hafızanızı ve zamanınızı harcamayın hepsi boş zaman kaybı önerim direk Windows tam bilgisayarınızı sıfırlayın önemli resim video vs şeyleri yedeklersiniz bende bu sorunu yaşıyordum PC'yi sıfırladım yemin ederim rahatladım kesinlikle sıfırlamanızı öneririm.
Adamlar boşuna mı antivirüs geliştiriyor?

Adamlar boşuna mı antivirüs geliştiriyor?
Tabiki boşuna değil her antivirüs işe yaramaz değil ama çoğu bunun gibi önemli virüs temizleme işi için ücret istiyorlar ve o virüsle işiniz bittikten sonra antivürüs programı virüs gibi bilgisayarınıza yapışıyo silemiyorsunuz bir türlü görev sonlandıramıyorsunuz sanki yönetici gibi kendi bilgisayarda istediğini yapıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı