En üstteki 'Program' bende de geliyordu. Gomplayer'in saçma sapan yanında kurduklarından dolayı. Artık VLC kullanıyorum, teşekkürler gomplayer.Arkadaşlar merhaba. Görev yöneticimde ilginç programlar gözükmeye başladı ve Opera'yı ne zaman açsam genellikle cinsel içerikli rastgele siteler açılıyor. Ne yapılabilir?
Eki Görüntüle 1373995
Eki Görüntüle 1373996
Ben zaten VLC kullanıyorum şu anda.En üstteki 'Program' bende de geliyordu. Gomplayer'in saçma sapan yanında kurduklarından dolayı. Artık VLC kullanıyorum, teşekkürler gomplayer.
Bakacağım teşekkürler.Program olanlar daha önce kaldırdığınız bir uygulama olabilir. Autoruns uygulaması üzerinden daha detaylı görüntüleyebilirsiniz. Diğer sorun için Adwcleaner kullanarak bir tarama yapın. Sistemde adware olabilir.
Autoruns İndir
AdwCleaner İndir
Ben zaten VLC kullanıyorum şu anda.
Bakacağım teşekkürler.
Update ve program bende de var. Ama updater olan ne onu bilmiyorum.Arkadaşlar merhaba. Görev yöneticimde ilginç programlar gözükmeye başladı ve Opera'yı ne zaman açsam genellikle cinsel içerikli rastgele siteler açılıyor. Ne yapılabilir?
Eki Görüntüle 1373995
Eki Görüntüle 1373996
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.