S Selimcan Turan Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2018 #1 Bilgisayarım son günlerde biraz daha yavaş açıldığını hissettim ve görev yöneticisinin başlangıç sekmesinde "Program" isimli programı gördüm. KIS ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2018
Bilgisayarım son günlerde biraz daha yavaş açıldığını hissettim ve görev yöneticisinin başlangıç sekmesinde "Program" isimli programı gördüm. KIS ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı.
Çözüm Wheeler Man 18 Haziran 2018 CCleaner ile başlangıç menüsünden programı ismi ile bulup silebilirsin. Zararlı bir yazılım değil, sadece hatalı bir eklenti.
CCleaner ile başlangıç menüsünden programı ismi ile bulup silebilirsin. Zararlı bir yazılım değil, sadece hatalı bir eklenti.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 18 Haziran 2018 #2 CCleaner ile başlangıç menüsünden programı ismi ile bulup silebilirsin. Zararlı bir yazılım değil, sadece hatalı bir eklenti. Artı 0 Eksi Çözüm
CCleaner ile başlangıç menüsünden programı ismi ile bulup silebilirsin. Zararlı bir yazılım değil, sadece hatalı bir eklenti.
KS KS S Selimcan Turan Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2018 #3 Dediğin şekilde yaptım oldu teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2018 Artı 0 Eksi