D dammy7582 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 278 30 Mayıs 2020 #1 Görev yöneticimi kontrol ediyordum ama dax api ve com surragate adında iki program çalışıyor. Bunlar yasal programlar mı yoksa virüs falan mı?
Görev yöneticimi kontrol ediyordum ama dax api ve com surragate adında iki program çalışıyor. Bunlar yasal programlar mı yoksa virüs falan mı?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 30 Mayıs 2020 #2 dammy7582 dedi: Görev yöneticimi kontrol ediyordum ama dax api ve com surragate adında iki program çalışıyor. Bunlar yasal programlar mı yoksa virüs falan mı? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile taratın. Kesin soruna ulaşırsınız.
dammy7582 dedi: Görev yöneticimi kontrol ediyordum ama dax api ve com surragate adında iki program çalışıyor. Bunlar yasal programlar mı yoksa virüs falan mı? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile taratın. Kesin soruna ulaşırsınız.
D dammy7582 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 278 30 Mayıs 2020 #3 Affansen dedi: Kaspersky ile taratın. Kesin soruna ulaşırsınız. Genişletmek için tıkla... Önce Kaspersky sonra Malwarebytes ile tarattım bir şey çıkmadı.
Affansen dedi: Kaspersky ile taratın. Kesin soruna ulaşırsınız. Genişletmek için tıkla... Önce Kaspersky sonra Malwarebytes ile tarattım bir şey çıkmadı.
KralLeonidas Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 660 Yer SPARTA 30 Mayıs 2020 #4 dammy7582 dedi: Önce Kaspersky sonra Malwarebytes ile tarattım bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Dosya konumunu AC.
dammy7582 dedi: Önce Kaspersky sonra Malwarebytes ile tarattım bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Dosya konumunu AC.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 30 Mayıs 2020 #5 DAX API, Dolby'e ait; COM Surrogate ise sisteme ait bir işlem. Zaten virüs taraması gerçekleştirmişsiniz, sorun yok.
DAX API, Dolby'e ait; COM Surrogate ise sisteme ait bir işlem. Zaten virüs taraması gerçekleştirmişsiniz, sorun yok.
D dammy7582 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 278 30 Mayıs 2020 #6 Erdem Çolakoğlu dedi: Dax apı, Dolby'e ait; com surrogate ise sisteme ait bir işlem. Zaten virüs taraması gerçekleştirmişsiniz, sorun yok. Genişletmek için tıkla... Korkmam gereken bir durum yoksa teşekkürler.
Erdem Çolakoğlu dedi: Dax apı, Dolby'e ait; com surrogate ise sisteme ait bir işlem. Zaten virüs taraması gerçekleştirmişsiniz, sorun yok. Genişletmek için tıkla... Korkmam gereken bir durum yoksa teşekkürler.