rhaecia Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 368 Çözümler 3 21 Ağustos 2019 #1 Bilgisayarı her açışımda Çince yazıların olduğu program da kendiliğinden açılıyor. Virüs mü bu? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2019
Byperest Megapat Katılım 4 Mart 2016 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2019 #2 Emülatörlü mobil pubg mi oynuyorsun?
Trigonometrikcanavar Hectopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 223 Çözümler 1 21 Ağustos 2019 #3 Tencent emülatöründen kaynaklı o merak etme ilk başta bende virüs sanmıştım.
rhaecia Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 368 Çözümler 3 21 Ağustos 2019 #4 Byperest dedi: Emülatörlü mobil pubg mi oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Abim indirmişti sanırım emülatörlü mobil pubg odur herhalde.
Byperest dedi: Emülatörlü mobil pubg mi oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Abim indirmişti sanırım emülatörlü mobil pubg odur herhalde.
Byperest Megapat Katılım 4 Mart 2016 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2019 #5 rhaecia dedi: Abim indirmişti sanırım emülatörlü mobil pubg odur herhalde. Genişletmek için tıkla... O zaman emülatör açıyor arkada onu. Gereğinden fazla da yük bindiriyor. Hatta arkada çalışmaması bile gerekiyor. Görev yöneticisinden kaldırın. Emülatörü açmadan geri geliyorsa eğer emülatörü kaldırmanızı tavsiye ediyorum.
rhaecia dedi: Abim indirmişti sanırım emülatörlü mobil pubg odur herhalde. Genişletmek için tıkla... O zaman emülatör açıyor arkada onu. Gereğinden fazla da yük bindiriyor. Hatta arkada çalışmaması bile gerekiyor. Görev yöneticisinden kaldırın. Emülatörü açmadan geri geliyorsa eğer emülatörü kaldırmanızı tavsiye ediyorum.