Krebi Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #1 Bilgisayarımı açtığımda aşırı yavaşladığını gördüm. Bir uygulamaya tıklıyorum donarak açılıyor, Chrome'a tıklıyorum kasıyordu. Görev yöneticisinde böyle bir şey gördüm sadece 1 sekme açıktı, bu normal mi?
Bilgisayarımı açtığımda aşırı yavaşladığını gördüm. Bir uygulamaya tıklıyorum donarak açılıyor, Chrome'a tıklıyorum kasıyordu. Görev yöneticisinde böyle bir şey gördüm sadece 1 sekme açıktı, bu normal mi?
Çözüm Recep Baltaş 8 Ekim 2021 Gayet normal bir durum. Güvenlik dolayısı ile Chrome sekmeleri ve işlemleri (Eklentileri) izole çalışmaktadır.
Gayet normal bir durum. Güvenlik dolayısı ile Chrome sekmeleri ve işlemleri (Eklentileri) izole çalışmaktadır.
MrPraxes Decapat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #21 Recep_İvedik dedi: Hocam bende sadece 2 tane var. Onun dışında kaç sekme açtıysam o kadar yazıyor bende. Genişletmek için tıkla... Olabilir orda 10 tane olması 10 tane Google anlamına gelmiyor. Artı 0 Eksi
Recep_İvedik dedi: Hocam bende sadece 2 tane var. Onun dışında kaç sekme açtıysam o kadar yazıyor bende. Genişletmek için tıkla... Olabilir orda 10 tane olması 10 tane Google anlamına gelmiyor.
Recep_İvedik Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 547 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #22 MrPraxes dedi: Olabilir orada 10 tane olması 10 tane Google anlamına gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bende 10 adet açıksa 10 tane gözüküyor. Artı 0 Eksi
MrPraxes dedi: Olabilir orada 10 tane olması 10 tane Google anlamına gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bende 10 adet açıksa 10 tane gözüküyor.
MrPraxes Decapat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #23 Recep_İvedik dedi: Bende 10 adet açıksa 10 tane gözüküyor. Genişletmek için tıkla... O senin bilgisayarınla alakalıdır normalde öyle olmaz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Recep_İvedik dedi: Bende 10 adet açıksa 10 tane gözüküyor. Genişletmek için tıkla... O senin bilgisayarınla alakalıdır normalde öyle olmaz diye biliyorum.
M Mustafa Yucel Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 120 Çözümler 2 16 Ekim 2021 #24 Krebi dedi: AMD r5 3600 16 GB 3000 mHz RAM GTX 1660Tİ Aorus Ekran kartı. 240 Gb Toshiba SSD Birde başlangıçda açılacak proglamların arasında bunları gördüm. Kapatmalı mıyım ? Bunlar nedir? Genişletmek için tıkla... Silinen programlar başlangıç kısmından gitmiyor bazen. O yüzden böyle görünüyor. Sıkıntı yok yani Recep_İvedik dedi: Bende 10 adet açıksa 10 tane gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Eklenti kullanınca daha fazla görünüyor. Eklentileri de ayrı olarak gösteriyor genelde. Artı 0 Eksi
Krebi dedi: AMD r5 3600 16 GB 3000 mHz RAM GTX 1660Tİ Aorus Ekran kartı. 240 Gb Toshiba SSD Birde başlangıçda açılacak proglamların arasında bunları gördüm. Kapatmalı mıyım ? Bunlar nedir? Genişletmek için tıkla... Silinen programlar başlangıç kısmından gitmiyor bazen. O yüzden böyle görünüyor. Sıkıntı yok yani Recep_İvedik dedi: Bende 10 adet açıksa 10 tane gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Eklenti kullanınca daha fazla görünüyor. Eklentileri de ayrı olarak gösteriyor genelde.