L laflame21 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #1 Merhaba. Windows 10 kullanıyorum. Chrome ve Discord görev yöneticisinde gözükmüyor, sadece açtığımda gözüküyor. Fakat Chrome 11 tane, Discord ise 6 tane var gözüküyor. Tabii bu sayılar değişkenlik gösteriyor. Bunun sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2021
Merhaba. Windows 10 kullanıyorum. Chrome ve Discord görev yöneticisinde gözükmüyor, sadece açtığımda gözüküyor. Fakat Chrome 11 tane, Discord ise 6 tane var gözüküyor. Tabii bu sayılar değişkenlik gösteriyor. Bunun sebebi nedir?
KS KS L laflame21 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #11 SalihCinar dedi: Kullandığın programlara RAM yetersiz geliyor ise, alternatif programları dene. Örnek: Chrome yerine Brave kullan. Genişletmek için tıkla... Mesela ben ekran görüntüsü almak için Windows+Shift+S kısayolunu kullanıyorum. Ekran görüntüsü almaya çalıştığımda bilgisayar çok kasıyor. SalihCinar dedi: Kullandığın programlara RAM yetersiz geliyor ise, alternatif programları dene. Örnek: Chrome yerine Brave kullan. Genişletmek için tıkla... Mesela ben ekran görüntüsü almak için Windows+Shift+S kısayolunu kullanıyorum. Ekran görüntüsü almaya çalıştığımda bilgisayar çok kasıyor. 2 tane atmamım sebebi mesajın gitmedi olarak gözükmesi* Son düzenleme: 27 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
SalihCinar dedi: Kullandığın programlara RAM yetersiz geliyor ise, alternatif programları dene. Örnek: Chrome yerine Brave kullan. Genişletmek için tıkla... Mesela ben ekran görüntüsü almak için Windows+Shift+S kısayolunu kullanıyorum. Ekran görüntüsü almaya çalıştığımda bilgisayar çok kasıyor. SalihCinar dedi: Kullandığın programlara RAM yetersiz geliyor ise, alternatif programları dene. Örnek: Chrome yerine Brave kullan. Genişletmek için tıkla... Mesela ben ekran görüntüsü almak için Windows+Shift+S kısayolunu kullanıyorum. Ekran görüntüsü almaya çalıştığımda bilgisayar çok kasıyor. 2 tane atmamım sebebi mesajın gitmedi olarak gözükmesi*