Görev Yöneticisi'nde Chrome çok fazla işlem yapıyor

Basic human

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700h
4060 laptop
1tb ssd
64gb ram
Meslek
Grafik tasarımcı
Ekte de görüldüğü üzere görev yöneticisindeki Chrome içerisinde 17-18 adet daha Chrome var, bunlar nedir ne anlama gelir? Kapatmanın yolu var mı, kapatmalı mıyım?

Sadece 1 sekme açık, özellikle sekme yüzünden mi diye şüphelenip komple kapatıp açtım yine de aynı sayı gözüküyor.
RAM kullanımı normal sayılır. Dert etmeyin. Chrome'nin siz kurmamış olsanız dahi arka planda çalışan uygulamaları olabiliyor. Yazdırma desteği, google dokümanlar desteği vs.

Açık açık şunu söylemeden de geçemiycem.
  • Ben Chrome düşmanıyım. Kullanmayın kullandırtmayın. Sebebi kaynak kullanımı falan değil. Bence veri güvenliği ve genel güvenlik açısından en güvenilmez tarayıcı chrome.
  • EDGE kullanın, seveceksiniz. Yeter ki sabredip 3-5 gün kullanın. Chrome de bulunan tüm özellikler EDGE de de var, üstelik Chrome eklentilerini de destekliyor.
  • Arzu ederdim ki Firefox kullanın ama bu tavsiyemi dinleyen pek çıkmaz. Genel alışkanlık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…