Yusuf Kızgın Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 Son zamanlarda kafama bir şey takıldı sormak istedim. Görev Yöneticisi açtığım anda hızlı bir şekilde CPU kullanımı %80.
Son zamanlarda kafama bir şey takıldı sormak istedim. Görev Yöneticisi açtığım anda hızlı bir şekilde CPU kullanımı %80.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #2 Bir şeyi açtığınızda anlık olarak CPU kullanımının artması çok normal. Sıkıntı yok.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.429 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 19 Aralık 2024 #3 Kullandığınız programın anlık yük durumuna göre bunlar normal. Ancak normal kullanımda olmuyorsa kafanıza takmayın.
Kullandığınız programın anlık yük durumuna göre bunlar normal. Ancak normal kullanımda olmuyorsa kafanıza takmayın.
lowblade Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Aralık 2024 #4 hocam 3 dakika boyunca yüzde 80 de kalmıyorsa bir problem yoktur
Sefer2234 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 795 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #5 Yusuf Kızgın dedi: Son zamanlarda kafama bir şey takıldı sormak istedim. Görev Yöneticisi açtığım anda hızlı bir şekilde CPU kullanımı %80. Genişletmek için tıkla... Anlık açma önemli değil hocam normalde nasılsa o doğrusudur.
Yusuf Kızgın dedi: Son zamanlarda kafama bir şey takıldı sormak istedim. Görev Yöneticisi açtığım anda hızlı bir şekilde CPU kullanımı %80. Genişletmek için tıkla... Anlık açma önemli değil hocam normalde nasılsa o doğrusudur.