Bilgisayar kötü olduğundan mı bilmiyorum ama CPU hep neredeyse %100 gösteriyor, RAM'de dahil olmak üzere hele bir de disk hep %100 de bilgisayarda virüs yok malware ile taradım 46 tane çıktı sildim, şu an temiz ama görev yöneticisinde bile sekmeleri hızlı geçersem CPU anında %100 oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bilgisayar kötü olduğundan mı bilmiyorum ama CPU hep neredeyse %100 gösteriyor, RAM'de dahil olmak üzere hele bir de disk hep %100 de bilgisayarda virüs yok malware ile taradım 46 tane çıktı sildim, şu an temiz ama görev yöneticisinde bile sekmeleri hızlı geçersem CPU anında %100 oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Windows 10 LTSC hatta işine yararsa tiny10 gibi sürümlere bak. CPU kullanımı normal değil ama disk ve RAM kullanımlarının sebebi normal Windows 10 kullanımıdır bu eski sistemlerde. Bi de şu saçma tarayıcı da değiştir.
Windows 10 LTSC hatta işine yararsa tiny10 gibi sürümlere bak. CPU kullanımı normal değil ama disk ve RAM kullanımlarının sebebi normal Windows 10 kullanı mıdır bu eski sistemlerde. Bir de şu saçma tarayıcı da değiştir.