Görev Yöneticisi'nde CPU kullanımı neredeyse hep %100 oluyor

Onları nasıl kuracağım çok bir fark olacak mı?

Oyun oynamıyorsan ve Xbox gibi hizmetler kullanmıyorsan tiny10 öneririm çok büyük fark yaratır ama yüklemeden önce ne kadar debloat yediğine bak. Sistem neredeyse bomboş geliyor ve TR dil desteği yok. Çok rahatlayıyor RAM ve diski. Boşta RAM kullanımını %30 düşürmüştü ve %100 disk olan sistemde yıllar sonra %1 disk kullanımı görmüştüm.

Dahili grafiklerin sürücüsü kurulmamış gibi görev yöneticisinde APU grafiikleri görülmüyor, 8 GB RAM var ama ikisini APU alıyor kalan 6 ile çalışmak için PC sanal RAM oluşturuyor (bol bol) sanal RAM HDD ve CPU'dan kullanıyor durum bu hocam.

Oyun oynuyorum ama Xbox kullanmıyorum oyunda o kadar kaliteli değil usta Roblox Dead Cells falan bu arada ekran kartı GeForce 210 ve TR dil desteği olmaması çok sıkıntı debloat ne bu arada söyleyebilir misin?

Yani ne yapmam lazım RAM bu arada 6 GB zaten.

Roblox falan da oynayamazsın çünkü ekran kartı sürücünü kuramazsın. Debloat sistem hizmetlerinin kapatılmasıdır ve tiny10'da tüm hizmetler kapalı. O kadar kapalı ki NVIDIA sürücüsü bile kuramıyorsun. LTSC sürümlerine de bakabilirsin onlarda da gereksiz hizmetler kapalı oluyor.

Ooo hocam çok sıkıntı o olmaz başka yöntem yok mu?

Ooo hocam çok sıkıntı o olmaz başka yöntem yok mu?

ReviOS, AtlasOS ve Windows LTSC 2019'a bakmanı ve tarayıcı değiştirmeni öneririm. İlk öneri RAM ve disk ikinci öneri CPU kullanımı için. Köklü bir öneri istiyorsan SSD ve RAM eklemesi yapar kafa rahat kullanırsın sistemini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…