ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 11 Aralık 2021 #1 SSD veya HDD modeli Toshiba Sorun bu bazen gözükmüyor fakat depolamadan D diskine girince gözüküyor. Neden böyle ki? ( D diski hard disk bu arada )
Sorun bu bazen gözükmüyor fakat depolamadan D diskine girince gözüküyor. Neden böyle ki? ( D diski hard disk bu arada )
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #2 Bazen dediğine göre SATA kablosunda temassızlık var diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
KS KS ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 11 Aralık 2021 #3 Saint Lucia dedi: Bazen dediğine göre SATA kablosunda temassızlık var diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir şu an gözüküyor mesela. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Saint Lucia dedi: Bazen dediğine göre SATA kablosunda temassızlık var diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir şu an gözüküyor mesela. Teşekkürler.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #4 ExE.1 dedi: Olabilir şu an gözüküyor mesela. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kabloyu kontrol et. Baktın oynadığında gidip geliyor, yeni kablo al. Diske hasar vermesin. Artı 0 Eksi
ExE.1 dedi: Olabilir şu an gözüküyor mesela. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kabloyu kontrol et. Baktın oynadığında gidip geliyor, yeni kablo al. Diske hasar vermesin.