Feller757 Decapat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 147 Çözümler 1 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2021 #1 Başlıktaki gibi görev yöneticisini açınca disk %100'de kalıyor, çözümü var mıdır?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 25 Ocak 2021 #2 Windows'un yeni sürümlerinde HDD kullanan kişilerde olan kronik bir sorun. Düzeltmenin tek yolu SSD almak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Windows'un yeni sürümlerinde HDD kullanan kişilerde olan kronik bir sorun. Düzeltmenin tek yolu SSD almak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C clln Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 554 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #3 Bu sorunun benzeri bendede var. İlk açıldığında %100 cpu kullanıyor ama sonra düzeliyor. SSD kullanırsanız sizin sorununuz geçer diye düşünüyorum.
Bu sorunun benzeri bendede var. İlk açıldığında %100 cpu kullanıyor ama sonra düzeliyor. SSD kullanırsanız sizin sorununuz geçer diye düşünüyorum.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 25 Ocak 2021 #4 Feller757 dedi: Başlıktaki gibi görev yöneticisini açınca disk %100'de kalıyor, çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Formatından tutun her durumu denedim özellikle laptoplarda olan bir sıkıntı bu. Ssd en etkili ve neredeyse tek çözüm...
Feller757 dedi: Başlıktaki gibi görev yöneticisini açınca disk %100'de kalıyor, çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Formatından tutun her durumu denedim özellikle laptoplarda olan bir sıkıntı bu. Ssd en etkili ve neredeyse tek çözüm...
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.921 Makaleler 5 Çözümler 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #5 Windows 10'da HDD kullanmak işkence.