K KaanAvc1 Picopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Yer PC Yanı Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 Görev yöneticisinde bir sıkıntı var mı? Bir anormallik var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2021
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 4 Mayıs 2021 #2 Anormallik Görev Yöneticisi' ni atıp bunu sormanız. Net bilgi istiyorsan "Zararlı var mı?" diye Anti-Virüs taraması yap.
Anormallik Görev Yöneticisi' ni atıp bunu sormanız. Net bilgi istiyorsan "Zararlı var mı?" diye Anti-Virüs taraması yap.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #3 Değerler normal görünüyor. Yinede bir problemi böyle anlayamayız. Neden şüpheleniyorsunuz? Ona göre yorum yapalım.
Değerler normal görünüyor. Yinede bir problemi böyle anlayamayız. Neden şüpheleniyorsunuz? Ona göre yorum yapalım.
oyunmaker1 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 396 Çözümler 1 Yer patates tarlası 4 Mayıs 2021 #4 Kanka görev sekmesinin en altında Çince kelimeler var ondan benden de var GameLoop kullanıyor musun?
K KaanAvc1 Picopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Yer PC Yanı Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #5 oyunmaker1 dedi: Kanka görev sekmesinin en altında Çince kelimeler var ondan benden de var GameLoop kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet GameLoop Kullanıyorum. Saint Lucia dedi: Değerler normal görünüyor. Yinede bir problemi böyle anlayamayız. Neden şüpheleniyorsunuz? Ona göre yorum yapalım. Genişletmek için tıkla... Bilmediğim Programlama dilleri var belki virüsdür diye sormak istedim. 296822 dedi: Anormallik Görev Yöneticisi' ni atıp bunu sormanız. Net bilgi istiyorsan "Zararlı var mı?" diye Anti-Virüs taraması yap. Genişletmek için tıkla... Antivirüs te bir şey çıkmadı ama bilmediğim programlar olduğu için sormak istedim.
oyunmaker1 dedi: Kanka görev sekmesinin en altında Çince kelimeler var ondan benden de var GameLoop kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet GameLoop Kullanıyorum. Saint Lucia dedi: Değerler normal görünüyor. Yinede bir problemi böyle anlayamayız. Neden şüpheleniyorsunuz? Ona göre yorum yapalım. Genişletmek için tıkla... Bilmediğim Programlama dilleri var belki virüsdür diye sormak istedim. 296822 dedi: Anormallik Görev Yöneticisi' ni atıp bunu sormanız. Net bilgi istiyorsan "Zararlı var mı?" diye Anti-Virüs taraması yap. Genişletmek için tıkla... Antivirüs te bir şey çıkmadı ama bilmediğim programlar olduğu için sormak istedim.