Renfrii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #1 Bir süre önce işlemcime OC yaptım. 2.66 GHz'den 3.25 GHz'e çıktım fakat görev yöneticisinde işlemci %100 çalışırken bile maksimum 2.66 GHz yazıyor. Bu bir sorun mudur, yanlışlıkla çekirdeklere mi OC yaptım? Şimdiden teşekkürler.
Bir süre önce işlemcime OC yaptım. 2.66 GHz'den 3.25 GHz'e çıktım fakat görev yöneticisinde işlemci %100 çalışırken bile maksimum 2.66 GHz yazıyor. Bu bir sorun mudur, yanlışlıkla çekirdeklere mi OC yaptım? Şimdiden teşekkürler.
KS KS Renfrii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #11 akinbarisabdullah240 dedi: Voltajsız kullanıyorum ve çekirdekler %100 kullanım sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ben overclock yaptım işlemcime ondan bahsediyorum BIOS'da yaptığım her şeyi programla yapsam görev yöneticisinde GHz 3.25 olur mu? Artı 0 Eksi
akinbarisabdullah240 dedi: Voltajsız kullanıyorum ve çekirdekler %100 kullanım sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ben overclock yaptım işlemcime ondan bahsediyorum BIOS'da yaptığım her şeyi programla yapsam görev yöneticisinde GHz 3.25 olur mu?
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 14 Temmuz 2020 #12 Silinen üye dedi: Ben overclock yaptım işlemcime ondan bahsediyorum BIOS'da yaptığım her şeyi programla yapsam görev yöneticisinde GHz 3.25 olur mu? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin olay olmasa sana o programı önermem zaten. Program ayarları: Bunları ayarladıktan sonra "Apply"butonuna bas. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ben overclock yaptım işlemcime ondan bahsediyorum BIOS'da yaptığım her şeyi programla yapsam görev yöneticisinde GHz 3.25 olur mu? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin olay olmasa sana o programı önermem zaten. Program ayarları: Bunları ayarladıktan sonra "Apply"butonuna bas.