Catexe Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 651 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 Bu dosyayı VirusTotal'de tarattım 2 tane sorun buldu. Daha yeni temiz kurulum yaptım, bu virüs mü? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com @Murat5038 @reptile @Metin Eren Türkmen Yorum bekliyorum çünkü Kaspersky tespit etmedi vürstotalde çıktı bende sildim onu format attıktan 1 gün sonra gelmiş şu an korkuyorum silsem de. Son düzenleme: 9 Haziran 2023
Bu dosyayı VirusTotal'de tarattım 2 tane sorun buldu. Daha yeni temiz kurulum yaptım, bu virüs mü? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com @Murat5038 @reptile @Metin Eren Türkmen Yorum bekliyorum çünkü Kaspersky tespit etmedi vürstotalde çıktı bende sildim onu format attıktan 1 gün sonra gelmiş şu an korkuyorum silsem de.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.487 Çözümler 776 10 Haziran 2023 #2 Beni etiketlemişsiniz ama, ben bu işlerden pek anlayan biri değilim. Bilgili arkadaşlar ilgilenirse daha iyi olur. Yanlış yönlendirmek istemem.
Beni etiketlemişsiniz ama, ben bu işlerden pek anlayan biri değilim. Bilgili arkadaşlar ilgilenirse daha iyi olur. Yanlış yönlendirmek istemem.
hiçbiri Attopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 10 Haziran 2023 #3 O 2 tane sorun değil. 2 Tane anti-virüs sorunlu demiş ona. Sıkıntı yok false positive.