Hocam kullanılmıyor ki o, verimlilik açısından kart her zaman harici gpu'da çalışmıyor, dahili gpu'ya geçiyor. Zararı yok faydası var kalsın.NVIDIA ekran kartım var ama AMD ekran kartı da gözüküyor. Nasıl kapatabilirim?
Eki Görüntüle 2489888
Tamamdır sağolunHocam kullanılmıyor ki o, verimlilik açısından kart her zaman harici gpu'da çalışmıyor, dahili gpu'ya geçiyor. Zararı yok faydası var kalsın.
Hocam kullanılmıyor ki O, verimlilik açısından kart her zaman harici GPU'da çalışmıyor, dahili GPU'ya geçiyor. Zararı yok faydası var kalsın.
@revivality ne düşündürdü sizi tam olarak?
hocam kasa diye anladım ben amaCihazın marka modeli nedir?
Sadece pilde, pil süresi için verimlilik sağlar dahili GPU da çalışması. Güçte iken herhangi bir etkisi olmaz. Ek olarak cihazda MUX var ise oyunlarda %30 performans artışı sağlar dahili GPU kapatması.
Hocam kasa diye anladım ben ama![]()
52 ve 54 derece sıcaklıkta çalışacağını sanmıyorum kasanın laptop sıcaklıkları bunlar ama arkadaş yine de teyit etsin tabii.
Kasa hocam bir de o sırada test etmek amacıyla God of War: Ragnarok'u açmıştım o yüzden olabilir sıcaklık değerleri
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.