Görev yöneticisinde GPU gözükmüyor

rrwrld

Hectopat
Çok kafama takıldı yardım edin lütfen. Her şey güncel.

Dosya Ekleri

• asdsa.PNG
    asdsa.PNG
    35,3 KB · Görüntüleme: 588
Son düzenleyen: Moderatör:
hocam güncellemeyle oldu galiba bunu yapın oluyo ağ üstüne sağ tık yapın oluyoEki Görüntüle 1376397
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir zararı yok hocam.

Son bir sürücü çıkmış nisanda benimki ise bu şekilde yeni sürümü indirmeli miyim?

Dosya Ekleri

• IMG_20220502_230055.jpg
    IMG_20220502_230055.jpg
    248,2 KB · Görüntüleme: 65
  • DLPAKSDA.PNG
    DLPAKSDA.PNG
    5 KB · Görüntüleme: 73
Nasıl yani.

Böyle bırakırsam hiçbir sorun çıkmaz değil mi?
Driver halihazırda vardır hocam orada görünmemesini çözmeye çalışıyorsunuz diye öyle dedim. Hiçbir sorun olmaz. DDU ile kaldırıp buradan yeni bir sürücü indirip kurarsanız da hiçbir sıkıntı yaşamazsınız yine orada GPU görünmezse başka şeylere bakarsınız.

Driver halihazırda vardır hocam orada görünmemesini çözmeye çalışıyorsunuz diye öyle dedim. Hiçbir sorun olmaz. DDU ile kaldırıp buradan yeni bir sürücü indirip kurarsanız da hiçbir sıkıntı yaşamazsınız yine orada GPU görünmezse başka şeylere bakarsınız.

Teşekkür ederim hocam tüm yardımların için hayırlı bayramlar.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, Xbox panelinden ve NVIDIA uygulamasından GPU değerlerini görebiliyorum ama görev yöneticisinde gözükmüyorlar.

Sorunu çözdüm performans sayaçlarında bir sıkıntı olmuş, tam olarak nasıl oldu bilmiyorum ama düzelttim. CMD'yi yönetici olarak başlatıp "loadctr /r" komutunu girip entera, bastım ardından "loadctr /q" ile kontrol ettim bir sorun var mı diye, ardından bilgisayarı yeniden başlattım ve düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı