Ayoluck Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #1 Görev yöneticisine baktığımda sadece dahili ekran kartını görebiliyorum ve bilgisayarın performansı önemli ölçüde yavaşladı ne yapabilirim? Dosya Ekleri resim_2024-11-25_210613404.png 65,5 KB · Görüntüleme: 54
Görev yöneticisine baktığımda sadece dahili ekran kartını görebiliyorum ve bilgisayarın performansı önemli ölçüde yavaşladı ne yapabilirim?
Çözüm Ben10Ultimate 25 Kasım 2024 Driver kurulu olmadığında görev yöneticisinde gözükmüyor. Driver kurulu mu veya yakın zamanda driver Update yaptınız mı?
Driver kurulu olmadığında görev yöneticisinde gözükmüyor. Driver kurulu mu veya yakın zamanda driver Update yaptınız mı?
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 25 Kasım 2024 #2 Driver kurulu olmadığında görev yöneticisinde gözükmüyor. Driver kurulu mu veya yakın zamanda driver Update yaptınız mı? Artı 0 Eksi Çözüm
Driver kurulu olmadığında görev yöneticisinde gözükmüyor. Driver kurulu mu veya yakın zamanda driver Update yaptınız mı?
KS KS Ayoluck Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #3 Ben10Ultimate dedi: Driver kurulu olmadığında görev yöneticisinde gözükmüyor. Driver kurulu mu veya yakın zamanda driver Update yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yeni aklıma geldi hemen yapıp sonucu bildireceğim teşekkürler. Artı 0 Eksi
Ben10Ultimate dedi: Driver kurulu olmadığında görev yöneticisinde gözükmüyor. Driver kurulu mu veya yakın zamanda driver Update yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yeni aklıma geldi hemen yapıp sonucu bildireceğim teşekkürler.
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 25 Kasım 2024 #4 Ayoluck dedi: Yeni aklıma geldi hemen yapıp sonucu bildireceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldiyse çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim hocam. Son düzenleme: 25 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Ayoluck dedi: Yeni aklıma geldi hemen yapıp sonucu bildireceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldiyse çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim hocam.
KS KS Ayoluck Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #5 Merhaba, sorun çözüldü teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2024 Artı 0 Eksi