C Cappy pulpy Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #1 Sistem açılışında 20 derece oluyor PC açıldıktan sonra ısı değişmiyor, sabit 20 derecede kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2025
Einstein Zettapat 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.908 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #2 Cappy pulpy dedi: Sistem açılışında 20 derece oluyor PC açıldıktan sonra ısı değişmiyor, sabit 20 derecede kalıyor. Genişletmek için tıkla... https://international.download.nvidia.com/Windows/576.15hf/576.15-desktop-win10-win11-64bit-international-dch-hf.exe NVIDIA kullanıyorsan Bunu kurup gelişmeleri bildir.
Cappy pulpy dedi: Sistem açılışında 20 derece oluyor PC açıldıktan sonra ısı değişmiyor, sabit 20 derecede kalıyor. Genişletmek için tıkla... https://international.download.nvidia.com/Windows/576.15hf/576.15-desktop-win10-win11-64bit-international-dch-hf.exe NVIDIA kullanıyorsan Bunu kurup gelişmeleri bildir.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.385 Makaleler 21 Çözümler 165 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 29 Nisan 2025 #3 Cappy pulpy dedi: Sistem açılışında 20 derece oluyor PC açıldıktan sonra ısı değişmiyor, sabit 20 derecede kalıyor. Genişletmek için tıkla... Yük altına sokmazsanız veya GPU'yu ilgilendirecek durum olmazsa normal.
Cappy pulpy dedi: Sistem açılışında 20 derece oluyor PC açıldıktan sonra ısı değişmiyor, sabit 20 derecede kalıyor. Genişletmek için tıkla... Yük altına sokmazsanız veya GPU'yu ilgilendirecek durum olmazsa normal.
C Cappy pulpy Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #4 Bayram Reis dedi: Yük altına sokmazsanız veya GPU'yu ilgilendirecek durum olmazsa normal. Genişletmek için tıkla... Oyuna giriyorum yine de 20 derecede sabit kalıyor.
Bayram Reis dedi: Yük altına sokmazsanız veya GPU'yu ilgilendirecek durum olmazsa normal. Genişletmek için tıkla... Oyuna giriyorum yine de 20 derecede sabit kalıyor.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.385 Makaleler 21 Çözümler 165 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 29 Nisan 2025 #5 Cappy pulpy dedi: Oyuna giriyorum yine de 20 derecede sabit kalıyor. Genişletmek için tıkla... Nvidia App veya afterburner'da ne yazıyor? Eğer onlarda da aynıysa ısı ölçer bozulmuş olabilir.
Cappy pulpy dedi: Oyuna giriyorum yine de 20 derecede sabit kalıyor. Genişletmek için tıkla... Nvidia App veya afterburner'da ne yazıyor? Eğer onlarda da aynıysa ısı ölçer bozulmuş olabilir.
C Cappy pulpy Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #6 Bayram Reis dedi: NVIDIA App veya Afterburner'da ne yazıyor? Eğer onlarda da aynıysa ısıölçer bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde ne yazıyorsa onu gösteriyor. Einstein dedi: https://international.download.nvidia.com/Windows/576.15hf/576.15-desktop-win10-win11-64bit-international-dch-hf.exe NVIDIA kullanıyorsan bunu kurup gelişmeleri bildir. Genişletmek için tıkla... Bu nedir bilmediğim şeyleri indirmek istemiyorum. Bayram Reis dedi: NVIDIA App veya Afterburner'da ne yazıyor? Eğer onlarda da aynıysa ısıölçer bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ve sistemi yeniden başlatınca düzeliyor ama her seferinde yeniden başlatmak istemiyorum.
Bayram Reis dedi: NVIDIA App veya Afterburner'da ne yazıyor? Eğer onlarda da aynıysa ısıölçer bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde ne yazıyorsa onu gösteriyor. Einstein dedi: https://international.download.nvidia.com/Windows/576.15hf/576.15-desktop-win10-win11-64bit-international-dch-hf.exe NVIDIA kullanıyorsan bunu kurup gelişmeleri bildir. Genişletmek için tıkla... Bu nedir bilmediğim şeyleri indirmek istemiyorum. Bayram Reis dedi: NVIDIA App veya Afterburner'da ne yazıyor? Eğer onlarda da aynıysa ısıölçer bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ve sistemi yeniden başlatınca düzeliyor ama her seferinde yeniden başlatmak istemiyorum.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.385 Makaleler 21 Çözümler 165 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 29 Nisan 2025 #7 Cappy pulpy dedi: Görev yöneticisinde ne yazıyorsa onu gösteriyor. Bu nedir bilmediğim şeyleri indirmek istemiyorum. Ve sistemi yeniden başlatınca düzeliyor ama her seferinde yeniden başlatmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Attığı şey sanırım Nvidia sürücüsü. 576.15 sürümü. explorer.exe'yi yeniden başlatınca düzeliyor mu?
Cappy pulpy dedi: Görev yöneticisinde ne yazıyorsa onu gösteriyor. Bu nedir bilmediğim şeyleri indirmek istemiyorum. Ve sistemi yeniden başlatınca düzeliyor ama her seferinde yeniden başlatmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Attığı şey sanırım Nvidia sürücüsü. 576.15 sürümü. explorer.exe'yi yeniden başlatınca düzeliyor mu?
Einstein Zettapat 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.908 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #8 Cappy pulpy dedi: Görev yöneticisinde ne yazıyorsa onu gösteriyor. Bu nedir bilmediğim şeyleri indirmek istemiyorum. Ve sistemi yeniden başlatınca düzeliyor ama her seferinde yeniden başlatmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA, Windows Uyku Modu Sıcaklık Hatası için Düzeltme Sürücüsü Yayınladı NVIDIA tarafından Windows uyku sıcaklıÄı hatası ve modern bekleme siyah ekranı için 576.15 düzeltme (hotfix) sürücüsü paylaÅıldı. Yeni sürücü, sıcaklık www.technopat.net
Cappy pulpy dedi: Görev yöneticisinde ne yazıyorsa onu gösteriyor. Bu nedir bilmediğim şeyleri indirmek istemiyorum. Ve sistemi yeniden başlatınca düzeliyor ama her seferinde yeniden başlatmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA, Windows Uyku Modu Sıcaklık Hatası için Düzeltme Sürücüsü Yayınladı NVIDIA tarafından Windows uyku sıcaklıÄı hatası ve modern bekleme siyah ekranı için 576.15 düzeltme (hotfix) sürücüsü paylaÅıldı. Yeni sürücü, sıcaklık www.technopat.net
C Cappy pulpy Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #9 Bayram Reis dedi: Attığı şey sanırım NVIDIA sürücüsü. 576.15 sürümü. explorer.exe'yi yeniden başlatınca düzeliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet yeniden başlatınca düzeliyor.
Bayram Reis dedi: Attığı şey sanırım NVIDIA sürücüsü. 576.15 sürümü. explorer.exe'yi yeniden başlatınca düzeliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet yeniden başlatınca düzeliyor.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.385 Makaleler 21 Çözümler 165 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 29 Nisan 2025 #10 Cappy pulpy dedi: Evet yeniden başlatınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Win + R -> notepad.exe -> Kod:Panoya kopyala @echo off taskkill /f /im explorer.exe timeout /t 2 /nobreak start "" "explorer.exe" Bu dosyayı masaüstüne .bat olarak kaydedin. Yönetici izni olarak açarsınız, yeniden başlatmanıza gerek kalmaz.
Cappy pulpy dedi: Evet yeniden başlatınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Win + R -> notepad.exe -> Kod:Panoya kopyala @echo off taskkill /f /im explorer.exe timeout /t 2 /nobreak start "" "explorer.exe" Bu dosyayı masaüstüne .bat olarak kaydedin. Yönetici izni olarak açarsınız, yeniden başlatmanıza gerek kalmaz.