YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 5 Haziran 2022 #1 Malwarebyte ile tarattım ancak hiçbir şey çıkmadı. Başlangıçta açılan şey nedir?
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 5 Haziran 2022 #2 Sağ tıklayınca dosya konumunu aç kısmı aktifse oradan bakabilirsiniz.
omer.kankan Centipat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #3 Hello.exe Windows process - What is it? Hello.exe is not essential for Windows 10/8/7/XP and will often cause problems. Click here to see what Hello is doing, and how to remove Hello.exe. www.file.net İnternette böyle bir yazı gördüm ama sizdeki "hello" ile aynı mıdır bilmem.
Hello.exe Windows process - What is it? Hello.exe is not essential for Windows 10/8/7/XP and will often cause problems. Click here to see what Hello is doing, and how to remove Hello.exe. www.file.net İnternette böyle bir yazı gördüm ama sizdeki "hello" ile aynı mıdır bilmem.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 6 Haziran 2022 #4 zValiant dedi: Sağ tıklayınca dosya konumunu aç kısmı aktifse oradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dosya konumu kapalı hocam.
zValiant dedi: Sağ tıklayınca dosya konumunu aç kısmı aktifse oradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dosya konumu kapalı hocam.
Dr.RksMami Centipat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 14 6 Haziran 2022 #5 Hello bir virüstü yanlış hatırlamıyorsam. Bir zamanlar yaygın bir virüsmüş. Acaba PC ne o virüs mü bulaştı?
Hello bir virüstü yanlış hatırlamıyorsam. Bir zamanlar yaygın bir virüsmüş. Acaba PC ne o virüs mü bulaştı?