Görev yöneticisinde iki tane com surrogate var

F16beast

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma rav antivirus diye bir virüs bulaştı. Crack dosya indirdim pişmanım... Görev yoneticimde 2 adel com surrogate var. Elimden gelen her şeyi yaptım. Virüs gelip kendi kendini sildi aynen bir antivirus gibi. Ama bence silinmedi. Bu konularda yardımcı olacak var mıdır? Yaptığım işlemler su sekilde: İlk virüsü fark ettiğimde direkt olarak McAfee Full versiyondan tarama yaptim 2 adet exe dosyasi sildi. Fakat yeterli olmadığını düşündüm zaten Görev Yöneticisi'nin dili değişmişti. Revo Uninstaller ile silebildigim kadar dosya sildim. Sonrasında virüs tekrardan rav antivirus diye bir program indirdi ve denetim masasinda gözüküyordu. Kaldir dedim ve bana uninstall ekrani geldi. Siliniyor dedi ve ortadan kayboldu. İçim rahat etmsdi ve devam ettim Windows Defender ile tam tarama ve çevrim dışı tarama yaptim hiçbir şey cikmadi. Yine de icim rahat etmedi. Guvenli modda da tarama yaptim bir şey cikmadi. Avast Free ile ön yükleme taraması yaptım bir şey çıkmadı şu an da hala tarama yapiyorum ve bir şey cikmamaya devam ediyor. Sizce var midir bir sıkıntı yoksa format tek çare mi?

RAV antivirüsü denetim masasında programlar ve özellikler kısmından silebiliyorsunuz bir virüs olduğunu düşünmüyorum crack uygulamalarda her şeye evet diyerek geçmez iseniz reklam uygulamaları indirmemiş olursunuz.

Pardon yeni gördüm denetim masasından silmeye çalışmışsınız büyük ihtimal ile sildiği öğeler indirdiğinz crack dosyasıydı ilk önce kullandığınız hesapların şifrelerini değiştirin virüs varsa hesaplarınız çalınabilir sonra format atma durumunuz varsa direkt olarak format atın Malwarebytes veya daha güvenli bir virüs programı indirip taratmayı deneyin virüs bulursa direkt olarak format atmayı deneyebilirsiniz ayrıca özel fotoğraflarınız varsa onları bir flash belleğe atıp disk seçme ekranında bütün diskleri silin yeni diskler oluşturun virüsün hangi diskte olduğunu bilemeyiz.

Son düzenleme:
Genelde 2 ve bazen 3 görünebilir. Görev yöneticisinde bir miktar kalınca 1 veya hepsi kaybolabilir. Bunları ara sıra izleyip tükettiği kaynağı takibe alın. Yüksek kaynak tüketiyorsa güvenli mod ile müdahale edin.

Tükettiği RAM'ler çok az. Biri 3.1 MB da dolanıyor biri ise 2.5 falan.

KVRT ve Eset Scanner ile taratın.
Sağ olun hocam. Yapacağım.

Tek bir disk var oda C diski. Format atmayı düşünmüyor değilim fakat Windows anahtarımı bilmiyorum nasıl olacak.

Hocam aldığınız e postaya kod gelmiş olması gerekiyorsa gmail'de arama yerine microsoft yazarak eskilere bakabilirsiniz veya microsoft'ta aldığınız hesabın sipariş geçmişinde gözüküyor ise oradan bulabilirsiniz.

Durum güncellemesi on yükleme yaparken ekran su seklde kaldı

Dosya Ekleri

• IMG_20220806_230136.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 56
Hocam ilk olarak hesap eklemeden kurun sonra açtıktan sonra hesabınızı ekleyin kurarken hesap ekleyince sorun oluyor.

Pardon anti virüsmüş windows kurulum ekranı zannettim. Avast yerine Malwarebytes Kaspersky tarzı anti virüslerde deneyebilirsin açılmıyor ise.

Hocam ilk olarak hesap eklemeden kurun sonra açtıktan sonra hesabınızı ekleyin kurarken hesap ekleyince sorun oluyor.

Yok hocam Avast on yujleme taramasi bu fakat daire donuyor ama tepki yok bekleyim mi yoksa gic dugmesinden veya soyliyeceginiz bor şey varsa kapa AC yapayim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…