xyasinn Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #1 Görev yöneticisinde üç tane isimsiz hizmet var. Dosya konumları svchosta atıyor. CPU GPU'yu falan kullanmıyolar. Nedir bunlar? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 18,9 KB · Görüntüleme: 26
Görev yöneticisinde üç tane isimsiz hizmet var. Dosya konumları svchosta atıyor. CPU GPU'yu falan kullanmıyolar. Nedir bunlar?
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.482 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #2 xyasinn dedi: Görev yöneticisinde üç tane isimsiz hizmet var. Dosya konumları svchosta atıyor. CPU GPU'yu falan kullanmıyolar. Nedir bunlar? Genişletmek için tıkla... Kaspersky veya Malwarebytes indirip tarama yapın. Büyük ihtimal kendini hizmet gibi gösteren bir virüs. Ninite - Install or Update Multiple Apps at Once The easiest, fastest way to update or install software. Ninite downloads and installs programs automatically in the background. ninite.com Buradan indirebilirsiniz Malwarebytes'i.
xyasinn dedi: Görev yöneticisinde üç tane isimsiz hizmet var. Dosya konumları svchosta atıyor. CPU GPU'yu falan kullanmıyolar. Nedir bunlar? Genişletmek için tıkla... Kaspersky veya Malwarebytes indirip tarama yapın. Büyük ihtimal kendini hizmet gibi gösteren bir virüs. Ninite - Install or Update Multiple Apps at Once The easiest, fastest way to update or install software. Ninite downloads and installs programs automatically in the background. ninite.com Buradan indirebilirsiniz Malwarebytes'i.
xyasinn Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #3 GeForce GTX 1060 dedi: Kaspersky veya Malwarebytes indirip tarama yapın. Büyük ihtimal kendini hizmet gibi gösteren bir virüs. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes 750k dosya taradı bir şey çıkmadı ayrıca Comodo firewall yüklü internetle alakalı iznim dışı uygulamalar işlem yapamıyor.
GeForce GTX 1060 dedi: Kaspersky veya Malwarebytes indirip tarama yapın. Büyük ihtimal kendini hizmet gibi gösteren bir virüs. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes 750k dosya taradı bir şey çıkmadı ayrıca Comodo firewall yüklü internetle alakalı iznim dışı uygulamalar işlem yapamıyor.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.482 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #4 xyasinn dedi: Malwarebytes 750k dosya taradı bir şey çıkmadı ayrıca Comodo firewall yüklü internetle alakalı iznim dışı uygulamalar işlem yapamıyor. Genişletmek için tıkla... Rootkits ayarını açtınız mı? Ayrıca diskleri taradınız mı? Bu normal bir şey değil.
xyasinn dedi: Malwarebytes 750k dosya taradı bir şey çıkmadı ayrıca Comodo firewall yüklü internetle alakalı iznim dışı uygulamalar işlem yapamıyor. Genişletmek için tıkla... Rootkits ayarını açtınız mı? Ayrıca diskleri taradınız mı? Bu normal bir şey değil.
xyasinn Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #5 GeForce GTX 1060 dedi: Rootkits ayarını açtınız mı? Ayrıca diskleri taradınız mı? Bu normal bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Açtım diskleride taradım normal bir şey değil gibi bende şüphelendim.
GeForce GTX 1060 dedi: Rootkits ayarını açtınız mı? Ayrıca diskleri taradınız mı? Bu normal bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Açtım diskleride taradım normal bir şey değil gibi bende şüphelendim.