Dyzex Kilopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 288 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2019 #1 Çalışma zamanı PC'ye Windows 8.1 kurduğum andan itibaren sayıyor. Benim bildiğim PC'yi kapatınca bu sürenin sıfırlanması lazım yanlış mı biliyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2019
Çalışma zamanı PC'ye Windows 8.1 kurduğum andan itibaren sayıyor. Benim bildiğim PC'yi kapatınca bu sürenin sıfırlanması lazım yanlış mı biliyorum?
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 18 Ağustos 2019 #2 Bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Başlatıp bir tane tekrar gözlemleyin, güç ayarlarından hızlı başlatma mevcutsa o yüzden tam kapanmıyor gözükebilir.
Bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Başlatıp bir tane tekrar gözlemleyin, güç ayarlarından hızlı başlatma mevcutsa o yüzden tam kapanmıyor gözükebilir.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 18 Ağustos 2019 #3 Denetim masasında güç seçeneklerinden hızlı başlatmayı kapatın. Windows 10 Hızlı Başlat Seçeneğini Devre Dışı Bırakma - Technopat Microsoft'un Windows 8 ile birlikte kullanıcılara sunduğu hızlı başlat özelliğini nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatıyoruz Windows 8 … www.technopat.net
Denetim masasında güç seçeneklerinden hızlı başlatmayı kapatın. Windows 10 Hızlı Başlat Seçeneğini Devre Dışı Bırakma - Technopat Microsoft'un Windows 8 ile birlikte kullanıcılara sunduğu hızlı başlat özelliğini nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatıyoruz Windows 8 … www.technopat.net
Dyzex Kilopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 288 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2019 #4 Teşekkür ederim hızlı başlatmayı kapadım ve sorun çözüldü