Görev yöneticisinde olan isimsiz program nedir?

Daha fazla  
Yeni Windows kurdum yine geldi, nedir bu arkadaş?
Bir virüs diğer diskimdeki Windows'tan yeni diskimdeki Windows'a geçerek tekrar bulaşabilir mi?
Yardımı olacaksa tcpviewden tüm uygulamaların nerelere bağlandığının bilgisini kaydettim.

1717537067532.png

Kendisi svchostdan görünüyor ama diğerler svchost zımbırtılarından ayırt edemiyorum.
Bilgisayarda sadece LightShot, Malwarebytes firewall, legacy Minecraft ve Brave kurulu.
Bu arada eski bilgisayarımda bazen çabucak kayboluyor ve arada tekrar beliriyordu.

1717537217897.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İngilizceden çevrilmiştir-Svchost.exe, Windows NT işletim sistemleri ailesindeki bir veya daha fazla Windows hizmetini barındırabilen bir sistem işle midir? Svchost, kaynak tüketimini azaltmak için bir dizi hizmetin bir işlemi paylaşabildiği paylaşılan hizmet süreçlerinin uygulanmasında esastır. Wikipedia (İngilizce)

Svchost un ne olduğunu biliyorum 😩

Benim durumumda muhtemelen bir virüs Svchost'u araç edinerek virüs tarayıcılarından (ve gözlerden) saklanarak çalışıyor. Bunun normal bir Windows görevi olmasına imkan yok

Bu videoda alakalı bir şey buldum, Svchost'u araç edinerek mining yapan bir virüsü gösteriyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağ tık - ayrıntılara gidip bu işlemin Pid'sini bulduktan sonra hizmetleri açıp aynı pid olanı bulup işlem açıklaması ya da adına bakabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı