Berat ULUTAŞ Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #31 delialioglu dedi: Benim de o zaman 4800 MHz olurdu. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten görev yöneticisi arada sırada tam değer arada sırada ise yarısını gösteriyor.
delialioglu dedi: Benim de o zaman 4800 MHz olurdu. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten görev yöneticisi arada sırada tam değer arada sırada ise yarısını gösteriyor.
Zyrow37 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #32 246941 dedi: Oradaki değeri baz alma. CPU-Z üzerinden Memory sekmesinin ekran görüntüsünü at. Bir de o kısmı tam ekran yap. Belki sıkışmıştır 2933 yerine 933 görünüyordur. Genişletmek için tıkla... Konuyu biraz hortlatıyor gibi olabilirim ama BİOS güncellemesinden sonra DOCP`yi açtım. Bu sefer oyunlar kendiliğinden kapanıyor.
246941 dedi: Oradaki değeri baz alma. CPU-Z üzerinden Memory sekmesinin ekran görüntüsünü at. Bir de o kısmı tam ekran yap. Belki sıkışmıştır 2933 yerine 933 görünüyordur. Genişletmek için tıkla... Konuyu biraz hortlatıyor gibi olabilirim ama BİOS güncellemesinden sonra DOCP`yi açtım. Bu sefer oyunlar kendiliğinden kapanıyor.