Görev yöneticisinde run adlı başlangıç uygulaması nedir?

Yigidogli

Decapat
Daha fazla  
Görev Yöneticisi'nin başlangıç kısmında böyle bir şey buldum ne işe yarıyor hiç bilmiyorum. Kapatmak da istemiyorum bilgisayarın bir şeyidir diye. Bilen var mı?

Dosya Ekleri

• run.png
    run.png
    11,5 KB · Görüntüleme: 160
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım keylogger imiş.
Çözümü: (alıntıdır)
“Öncelikle görev yöneticisinde başlat'ı açın ve simgesiz olan ''run.bat", "run", "W32" gibi dosyaları devre dışı bırakın. Sonra hepsine sağ tık yaparak dosya konumlarına ulaşın ve silin. İndirdiğiniz exe dosyasını da silin. Sonra Windows+r yaparak çalıştır'ı açın %appdata% yazın ve gelen klasörde empyrean adlı klasör çıkarsa onu da silin.“

O iki dosyayı bir rar dosyasına atıp, bir siteye yükleyip buraya upload edebilir misiniz?
Tabikide.

Sanırım keylogger imiş.
Çözümü: (alıntıdır)
“Öncelikle görev yöneticisinde başlat'ı açın ve simgesiz olan ''run.bat", "run", "W32" gibi dosyaları devre dışı bırakın. Sonra hepsine sağ tık yaparak dosya konumlarına ulaşın ve silin. İndirdiğiniz exe dosyasını da silin. Sonra Windows+r yaparak çalıştır'ı açın %appdata% yazın ve gelen klasörde empyrean adlı klasör çıkarsa onu da silin.“
Tarattıgımda Hiçbirşey Çıkmıyor 64 de 0

bol şans.

(benzer bir durumu bende yaşadım e posta değişmek şifre değişmek gibi basit yollar etki etmiyor.)
Ya benim için sıkıntı deil bilgisayarı kastırmasa yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı