Yigidogli
Decapat
Daha fazla
bu cıkıyorSağ tıklayın ve dosya konumunu aç tıklayın. Size nereyi gösteriyor?
Run dosyasına sağ tıklayıp birlikte aç diyin ve not defteriyle açınız. İçinde neler yazıyor?bu cıkıyor
Açamıyorum Aç var Yazdır varRun dosyasına sağ tıklayıp birlikte aç diyin ve not defteriyle açınız. İçinde neler yazıyor?
O iki dosyayı bir rar dosyasına atıp, bir siteye yükleyip buraya upload edebilir misiniz?Açamıyorum Aç var Yazdır var
Tabikide.O iki dosyayı bir rar dosyasına atıp, bir siteye yükleyip buraya upload edebilir misiniz?
Tarattıgımda Hiçbirşey Çıkmıyor 64 de 0Sanırım keylogger imiş.
Çözümü: (alıntıdır)
“Öncelikle görev yöneticisinde başlat'ı açın ve simgesiz olan ''run.bat", "run", "W32" gibi dosyaları devre dışı bırakın. Sonra hepsine sağ tık yaparak dosya konumlarına ulaşın ve silin. İndirdiğiniz exe dosyasını da silin. Sonra Windows+r yaparak çalıştır'ı açın %appdata% yazın ve gelen klasörde empyrean adlı klasör çıkarsa onu da silin.“
Empyrean nedir?
Merhaba görev yöneticisinde başlangıç sekmesine geldiğimde run.bat diye bir dosya çıkıyor. Bu dosyanın konumunu açtığımda roaming klasöründe empyrean diye bir klasöre geliyor nedir bu silebilir miyim? Bir de o W32.VBS nedir? O da başlangıç klasöründe.www.technopat.net
Ya benim için sıkıntı deil bilgisayarı kastırmasa yeter.![]()
GitHub - addi00000/empyrean: Easy to use and open-source stealer that's super effective
Easy to use and open-source stealer that's super effective - addi00000/empyreangithub.com
bol şans.
(benzer bir durumu bende yaşadım e posta değişmek şifre değişmek gibi basit yollar etki etmiyor.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.