Görev yöneticisinde "System" var

rbstsoul

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Görev yöneticisinde "System" adlı bir program var. Programın dosya konumuna gittiğimde C:\Windows\System32 konumunda ntoskrnl.exe adlı bir uygulama olduğunu görüyorum. Bu program nedir, System32'nin içine sızmış herhangi bir virüs mü, yoksa Windows'un kendi bir programı mı?

Merhabalar. Görev yöneticisinde "System" adlı bir program var. Programın dosya konumuna gittiğimde C:\Windows\System32 konumunda ntoskrnl.exe adlı bir uygulama olduğunu görüyorum. Bu program nedir, System32'nin içine sızmış herhangi bir virüs mü, yoksa Windows'un kendi bir programı mı?

Windows'un kendi programıdır, işletim sistemin çekirdek dosyalarından da biridir ayrıca. Lütfen silmeye çalışmayın.

Herkeste var.

Bir virüs değildir.

Windows 10 büyük bir işletim sistemidir, ancak bellek işlemlerini bu kadar iyi nasıl halleder? Bu ntoskrnl.exe bellek işleyicisine borçlu olabilir. Çekirdek görüntüsü olarak bilinen Ntoskrnl.exe ( Windows NT işletim sistemi çekirdeği kısaltması ), Windows NT çekirdek alanının çekirdek ve yönetici katmanlarını sağlayan bir sistem uygulama dosyasıdır ve donanım sanallaştırma, işlem gibi çeşitli sistem hizmetlerinden sorumludur. ve bellek yönetimi, böylece sistemin temel bir parçası haline getiriyor. Önbellek yöneticisi, yönetici, çekirdek, güvenlik referans monitörü, bellek yöneticisi ve programlayıcıyı içerir .

İnternette araştırdığınızda bunun gibi cevaplar elde edersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı