Cylox Femtopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 RAM 16 Resimde de gördğünüz gibi bu hizmetler var ve sürekli yer değiştiriyorlar kullanımları bir artıyor bir azalıyor. Yardımcı olur musunuz?
Resimde de gördğünüz gibi bu hizmetler var ve sürekli yer değiştiriyorlar kullanımları bir artıyor bir azalıyor. Yardımcı olur musunuz?
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.473 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #2 Herkes de aynı şekilde. Normal. Özellikle CPU ya göre kullanım sıralaması hiç yerinde durmaz. RAM kullanımına göre sıralamanız halinde daha az değişir o sıralama.
Herkes de aynı şekilde. Normal. Özellikle CPU ya göre kullanım sıralaması hiç yerinde durmaz. RAM kullanımına göre sıralamanız halinde daha az değişir o sıralama.
Cylox Femtopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #3 dolob dedi: Herkes de aynı şekilde. Normal. Genişletmek için tıkla... Daha önce daha stabildi bu kadar sık yer değiştirmezdi malwarebytes ile tarama yapıyorum ama genel bir problem bulamadı
dolob dedi: Herkes de aynı şekilde. Normal. Genişletmek için tıkla... Daha önce daha stabildi bu kadar sık yer değiştirmezdi malwarebytes ile tarama yapıyorum ama genel bir problem bulamadı
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.473 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #4 Cylox dedi: Daha önce daha stabildi bu kadar sık yer değiştirmezdi malwarebytes ile tarama yapıyorum ama genel bir problem bulamadı Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki mesajıma ek yapmıştım. RAM(Bellek) kullanımına göre sıralama yaparsanız sürekli değişmez.
Cylox dedi: Daha önce daha stabildi bu kadar sık yer değiştirmezdi malwarebytes ile tarama yapıyorum ama genel bir problem bulamadı Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki mesajıma ek yapmıştım. RAM(Bellek) kullanımına göre sıralama yaparsanız sürekli değişmez.
Cylox Femtopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #5 dolob dedi: Yukarıdaki mesajıma ek yapmıştım. RAM(Bellek) kullanımına göre sıralama yaparsanız sürekli değişmez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
dolob dedi: Yukarıdaki mesajıma ek yapmıştım. RAM(Bellek) kullanımına göre sıralama yaparsanız sürekli değişmez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim