Arown Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #1 Valorant oyununda daha yüksek FPS almak için öncelik atamak istiyorum. Fakat görev yöneticisinde sağ tıkladığımda öyle bir seçenek gelmiyor. Dosya Ekleri valo.png 134,2 KB · Görüntüleme: 162 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2022
Valorant oyununda daha yüksek FPS almak için öncelik atamak istiyorum. Fakat görev yöneticisinde sağ tıkladığımda öyle bir seçenek gelmiyor.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.356 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2022 #2 "Ayrıntılar" bölümünden "Valorant-Win64Shipping.exe" görevine sağ tıklayarak "Önceliği ayarla" bölümünden öncelik atayabilirsiniz. Arown dedi: Valorant oyununda daha yüksek FPS almak için öncelik atamak istiyorum. Fakat görev yöneticisinde sağ tıkladığımda öyle bir seçenek gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Artı -1 Eksi
"Ayrıntılar" bölümünden "Valorant-Win64Shipping.exe" görevine sağ tıklayarak "Önceliği ayarla" bölümünden öncelik atayabilirsiniz. Arown dedi: Valorant oyununda daha yüksek FPS almak için öncelik atamak istiyorum. Fakat görev yöneticisinde sağ tıkladığımda öyle bir seçenek gelmiyor. Genişletmek için tıkla...
5 563575 Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 662 Makaleler 1 Çözümler 9 11 Ağustos 2022 #3 İşlem önceliğini yüksek yapınca fps artmıyor maalesef. Denendi onaylandı. tayyardurdi dedi: Öncelik ayarlamak ne oluyor bir işe yarıyorsa bana da anlatır mısınız? (Bu arada o rapor edenleri bulursam var ya) Genişletmek için tıkla... Rapor yiyince mesajı düzenlemek. Artı 0 Eksi
İşlem önceliğini yüksek yapınca fps artmıyor maalesef. Denendi onaylandı. tayyardurdi dedi: Öncelik ayarlamak ne oluyor bir işe yarıyorsa bana da anlatır mısınız? (Bu arada o rapor edenleri bulursam var ya) Genişletmek için tıkla... Rapor yiyince mesajı düzenlemek.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.356 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2022 #4 Boşuna kavga çıkaracaksanız hiç mesaj yazmayın daha iyi. @Arown sorununuz çözüldü mü hocam? Artı -1 Eksi