Merhaba, bundan birkaç gün önce bir gönderi paylaşmıştım "Windows güncellenmiyor" adında, kısaca 2,3 aydır Windows ne zaman güncellemeye yapmaya çalışsa "güncelleme tamamlanamadı. Eski ayarlara dönüyoruz, bilgisayarınızı kapatmayın." yazıyordu. Ben de okul, iş, güç vs. derken yapmaya üşendim. Bugün PC'yi açmaya çalışırken defalarca kez monitör yüklenmedi, bir şekilde kablo tak çıkart tak çıkart açtım ama bu sefer Windows'ta alt kısımda, ikonların bulunduğu yer sanırım "Windows Gezgini" olması lazım orası buga girdi ve hiçbir şey açamıyorum. Şansıma kullandığım virüs programının güncellemesini de yapmıyordum, kenarda satın almam için uyarı verdi ona basınca Google'ı bir şekilde açabildim. Ama hiçbir şeye giremiyorum, Chrome'u kullanarak ayarlara girmeye çalışıyorum en azından bilgisayarı sıfırlayıp kurtulayım diye ama o da olmuyor. Sadece görev yöneticisine ve Chrome'a erişim sağlayabiliyorum, CMD'yi vs. açmaya çalıştım beceremedim başlat kısmı çalışmadığı için. Bunu nasıl çözebilirim bilen var mı? Alt kısım bir siyah oluyor bir geri geliyor. Görev yöneticisinde "Windows Gezgini" sürekli açılıp kapanıyor şeklinde duruyor.