Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarıma uptodown sitesinden WO Mic indirdim ve görev yöneticisinde çalışan ve dosya konumu system32/wbem olan WMI provider host, WMI reverse performence sizce bunlar virüs mü?
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarıma uptodown sitesinden WO Mic indirdim ve görev yöneticisinde çalışan ve dosya konumu system32/wbem olan WMI provider host, WMI reverse performence sizce bunlar virüs mü?
virüs değildir WMI provider host virüs değildir ancak WMI reverse performence bunun ne olduğunu bilmiyorum bilgisayara bi virüs taratması yapmak faydalı olur
Virüs değildir hocam WMI sistemleri Windows'un arkada çalıştırdığı önemli telemetrilerdir problem değildir.
Virüs değildir WMI provider host virüs değildir ancak WMI reverse performence bunun ne olduğunu bilmiyorum bilgisayara bir virüs taratması yapmak faydalı olur.
Virüs değildir hocam WMI sistemleri Windows'un arkada çalıştırdığı önemli telemetrilerdir problem değildir.