Görev yöneticisindeki "16e1dc4" virüs müdür?

PALA_KV

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, görev yöneticisine girdiğimde ismi "16e1dc4" olan bi dosya gördüm, logosu falan yok ve sağ tık yaptığımda dosya konumunu aç ve özellikler kısmı deaktif görünüyor. Sizce virüs müdür, virüs ise temizlemek için ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• efgbhng.png
    efgbhng.png
    18,3 KB · Görüntüleme: 53
Şüpheli dosya. Tehlikeli olabilir. Linkteki araçlar ile tarama yapın.

Herkese merhaba, görev yöneticisine girdiğimde ismi "16e1DC4" olan bir dosya gördüm, logosu falan yok ve sağ tık yaptığımda dosya konumunu aç ve özellikler kısmı deaktif görünüyor. Sizce virüs müdür, virüs ise temizlemek için ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

Temizlemek için virüs programıyla taratman gerekiyor biraz boşuna konu açmışsınız isminden ne olduğunu anlayabileceğimiz bir şeyde değil. Düşük kaynak tüketimi var virüssede büyük problem yaratacak gibi durmuyor.

Normal akışta çalışan proglamları da atar mısınız.
Herkese merhaba, görev yöneticisine girdiğimde ismi "16e1dc4" olan bi dosya gördüm, logosu falan yok ve sağ tık yaptığımda dosya konumunu aç ve özellikler kısmı deaktif görünüyor. Sizce virüs müdür, virüs ise temizlemek için ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

Temizlemek için virüs programıyla taratman gerekiyor biraz boşuna konu açmışsınız isminden ne olduğunu anlayabileceğimiz bir şeyde değil. Düşük kaynak tüketimi var virüssede büyük problem yaratacak gibi durmuyor.
Günümüzdeki zararlılar göze çarpmamak için artık düşük kaynak tüketimi ile işlevini yerine getirebiliyor. O yüzden ne kadar tehlikeli olup olmadığını bilemeyiz.

Günümüzdeki zararlılar göze çarpmamak için artık düşük kaynak tüketimi ile işlevini yerine getirebiliyor. O yüzden ne kadar tehlikeli olup olmadığını bilemeyiz.

Ona bakacak olursak günümüzdeki zararlılar görev yöneticisindede gözükmüyor teknik bilgi eksikliği çok fazla olanı söylemeye çalıştım.

Trojan ise bilgi aktarımı yapabilir illa mining olacak diye bir şart yok. Muhtemelen zararlı.

Zararlı kime göre neye göre zararlı değişir bilgisayarı sadece iki açıp oyun oynayan insan için bilgi aktarımı sadece parola hesap bilgileri kart bilgileri çalınması vb için zararlıdır.

Fazla büyük gibi gösterip konu sahibinin kafasını bunaltmaya gerek yok bilgisayar konusunda teknik bilgisi azsa daha da tedirginleşir teknik bilgi az olduğu için sadece olanı söylemek en mantıklısı şu anda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı